Swissflex SF Hybid matras

Swissflex matrassen

Een goede nachtrust en optimale ondersteuning geven de matrassen uit de collectie van Swissflex. Met de matrassen ervaar je een gevoel van gewichtloosheid. In onze showroom vind je de Swissflex Versa 20 natuurlatex matras, de Versa 24 natuurlatex matras en de SF Hybrid 26 matras. De matrassen zijn perfect te combineren met de Swissflex lattenbodems welke samen een unieke ondersteuning creëren.

Slaapadvies voor Swissflex matrassen bij dé Swissflex dealer in Dordrecht

We beantwoorden graag al je vragen over de Swissflex matrassen en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een matras dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Swissflex bedden, lattenbodems en matrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan Swissflex producten.

 

Een Swissflex matras kopen doe je bij dé Swissflex dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Swissflex specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Swissflex SF Hybrid matras

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken