Auping Criade boxspring

Loading...

Auping Criade boxspring

De Auping Criade boxspring heeft een verfijnd en uniek design. Het horizontale frame lijkt de boxspring te dragen en geeft de Criade een luchtige uitstraling.

 

  • Volledig naar wens samen te stellen
  • Mooi in de vrije ruimte door rondom gestoffeerd hoofdbord
  • Gepoedercoat stalen frame in kleur naar keuze
  • Elektrisch verstelbaar is mogelijk

Prijs vanaf:

 1.300,00

Afmeting

Bij een afmeting van 80 x 200 cm

Auping Criade Boxspring Pine Green Cushion

Specificaties van de Criade Auping boxspring

Merk Auping
Hoogte 38 cm
Lighoogte met matras
Bij een hoogte van 24cm
62 cm
 Opbouw frame Frame, spiraalbodem met pocketveren
Uitvoering Vlak, 1M, 2M of 3M

Auping Criade samenstellen naar jouw wensen

Met haar verfijnde details en ranke lijnen is de Auping Criade een unieke boxspring met kenmerkend design. Het stalen frame draagt de boxsprings en verbind deze met een horizontale lijn. De poten geven de Criade een luchtige uitstraling. Als je kiest voor hoofd en of voetborden worden deze direct geplaats op het frame waardoor de vloer vrij blijft. 

 

De Auping Criade samenstellen naar jouw wensen kan met de keuze uit vier verschillende hoofdborden, ruim 90 verschillende stoffen en 8 verschillende poedercoat kleuren voor het frame. Houd je van meer neutrale tinten en wil je op een subtiele manier toch wat meer kleur aanbrengen in je slaapkamer kan dit door het frame in één van de tien Auping kleuren uit te voeren.

Auping Criade Boxspring Pine Green Cushion
Auping Stoffen Samenstellen Kleuren

Stoffen voor de Auping Craide boxspring

De Auping Criade samenstellen kan met een keuze uit 95 verschillende stoffen, stoffen die verschillen in structuur en kleur. In onze showroom kun je alle stoffen zien en voelen en geven we jouw advies welke stof het beste past op de boxspring van jouw keuze. Er is keuze uit vijf verschillende stofgroepen. A, de basisstoffen in uni kleuren en subtiele structuren. B, bijzondere structuren. C, twee rijke, warme en grafische stoffen. D, 3 premium wolstoffen van fabrikant Kvadrat en E, drie exclusieve en luxe stoffen.

Afmetingen van de Auping Criade boxspring

De boxspring, Auping Criade, is er in alle mogelijke maten. Als een eenpersoons boxspring kun je kiezen voor de maten 80, 90, 100 of 120 cm breed bij 200, 210 of 220 cm lang. Als tweepersoons boxspring kun je kiezen voor 140, 160, 180 of 200 cm breed bij 200, 210 of 220 cm lang. De buitenwerkse afmeting van een boxspring is ook echt de daadwerkelijke breedte en lengte die je besteld. Voor de combinatie met een hoofd en of voetbord moet je altijd 10 cm per onderdeel optellen. De breedte van deze onderdelen is altijd gelijk aan de boxspring breedte.

Auping Criade Boxspring Deep Black Hoofdbord Bend Clara

Hoofdborden voor de Auping Criade boxspring

De Auping Original boxspring kan naar wens worden samengesteld met een hoofdbord en voetbord. De Collectie bestaat uit een aantal verschillende modellen, van strak en modern tot klassiek. De hoofdborden worden met de hand gestoffeerd in het atelier in Deventer. 

 

Doordat de hoofdborden ook aan de achterzijde zijn gestoffeerd kunnen de Auping boxsprings perfect in het midden van een slaapkamer geplaatst worden. De hoofdborden van de Auping Criade kunnen alleen gelijk aan de breedte van de boxspring omdat deze worden geplaatst op het frame. Daarnaast heb je vaak keuze in verschillende hoogtes zodat het hoofdbord altijd in jouw slaapkamer past.

Matrassen voor jouw Auping boxspring Criade

De tijdloze Auping boxspring Criade is geschikt voor een pocket geveerde matras welke uitgevoerd kan zijn als witte variant of gestoffeerde variant met topmatras. De pocketveren in de matras zorgen samen met de boxspring voor een perfecte ondersteuning. De topmatras of de afdeklaag in de witte matras zorgen voor het comfort. Iedere pocketveer matras is geschikt voor een Auping boxspring Criade, de Auping matrassen zijn aan de onderzijde afgewerkt met een laag vilt welke daardoor perfect hecht aan de klittenband randen op de boxspring. Zo wordt er voorkomen dat de matrassen kunnen schuiven. Lees meer over de Auping matrassen, of alle andere pocketveer matrassen.

Auping Criade Boxspring Warm Grey

Advies over de Auping Criade boxspring bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over de Auping Criade boxspring en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een boxspring die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Auping boxsprings, bedden, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan boxsprings van Auping. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak voor de SleepImage Slaapmeting.

 

Een Auping Criade boxspring kopen doe je bij de Auping dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Auping specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken