Boxsprings

Boxsprings

Opzoek naar een 1 persoons boxspring, een hoofdbord, of een boxspring matras? Bij Beddenspecialist Hendriksen geven wij u graag het stukje extra advies en service waardoor u nog jaren tevreden zult zijn over uw aankoop. Want wat is nu het voordeel van zo’n boxspring bed?

Een goed boxspring bed is gemaakt om het lichaam te ondersteunen waardoor een optimale nachtrust wordt ervaren. Daarbij speelt een boxspring in op de behoefte van het lichaam gedurende het slapen. De opbouw van de veren, of zelfs dubbele opbouw van de veren in een boxspring, zorgen ervoor dat het lichaam gedurende het slapen wordt gevolgd en ondersteund. Natuurlijk is de juiste combinatie van matras en boxspring van het allergrootste belang. Daarnaast wordt er steeds vaker gekozen voor een topmatras op de boxspring wat het slapen nog comfortabeler maakt.

De boxspring is meestal dezelfde grootte als de zachtere matras die bovenop de boxspring wordt geplaatst. Door de samenwerking tussen, het onderframe, de juiste boxspringveren, en de voor de gebruiker beste (pocketveer)matras vormt zich een slaapsysteem wat wij boxspring noemen. Er is een enorme diversiteit ontstaan in boxsprings, in kwaliteit en ook in prijs. Voor de consument heel lastig om een goede keuze te maken, want van een afstandje zien ze er allemaal hetzelfde uit. Ons advies is dan ook, kom naar de winkel van Beddenspecialist Hendriksen in Dordrecht. Laat u uitgebreid adviseren, neem de tijd om alle boxsprings te testen, doe eventueel de SlaapID test thuis.

Auping

LeDorm

Beddelicious

SLP Collection

Viking

Gaaaap

De collectie Auping boxsprings, bestaande uit de Auping Criade, Original en Tone boxspring hebben allemaal een spiraalbodem als frame. Viking boxsprings welke in Zweden worden gemaakt hebben een grenen boxspring constructie als bedbodem. De LeDorm boxsprings, bestaande uit de Royal, Regale en Superior boxspring, worden in Nederland gemaakt en zijn voorzien van natuurlatex. De Beddelicious boxsprings worden in Nederland gemaakt van een MDF frame met sleuven voor de ventilatie. Voor de regio Dordrecht, Zwijndrecht, en Papendrecht, zijn wij de beddenspecialist met de grootste keuze in boxsprings.

Boxspring aanbiedingen, boxspring acties en de boxspring outlet vindt u op onze site: www.beddenopruiming.nl