Styldecor Deluxe boxspring

Loading...

Styldecor Deluxe boxspring

De Styldecor Deluxe boxspring is de klassiekere broer van de Styl boxspring. Het verschil zit hem in de afwerking van de boxspring. De Deluxe box is altijd afgewerkt met een dubbele bies en heeft afgeronde hoeken.

 

  • Volledig naar wens samen te stellen
  • Handgemaakt in België
  • Elektrisch verstelbaar is mogelijk
  • Luxe uitstraling door bies en afgeronde hoeken

Prijs vanaf:

 1.244,00

Afmeting

Bij een afmeting van 70/80/90 x 200 cm, exclusief matras en hoofdbord.

Styldecor Deluxe boxspring

Specificaties van de Styldecor Deluxe boxspring

MerkStyldecor
Hoogte28 / 37 cm
Breedte70 / 80 / 90 / 100 / 120
Lengte200 / 210 / 220
UitvoeringVlak / Elektrisch verstelbaar

Deluxe boxspring modellen

De Deluxe boxspring van Styldecor heeft een goed ventilerende 3D- antislip spiegel.  Met de spiegel bedoelen we de bovenkant van de boxspring. De veren van deze boxspring zijn gemaakt van thermisch geharde pocketveren. De Deluxe box is er in 2 verschillende hoogtes, 28 en 37 cm. De elektrisch verstelbare variant is er ook in 28 cm en 37 cm. Naast de vlakke en elektrisch verstelbare variant is er een Storage Deluxe boxspring verkrijgbaar. Deze boxspring is net als de overige boxspring opgebouwd met een pocketveer. Onder deze pocketveer bodem ontstaat de ruimte waar men spullen in kan opbergen. De Storage Deluxe boxspring heeft een hoogte van 37 cm. 

 

Het boxspring model Deluxe van het Belgische Styldecor is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle, klassieke en comfortabele boxspring. Door zijn hoogwaardige afwerking en luxe uitstraling zal deze boxspring zeker niet misstaan in jouw slaapkamer. 

Styldecor stoffen stoffering
Styldecor Deluxe boxspring Versailles

Matrassen voor jouw Deluxe boxspring

De tijdloze Styldecor Deluxe boxspring is een pocketgeveerde boxspring welke de perfecte basis vormt voor de Styldecor matrassen. Zowel de Styldecor Fortuna als Prestige matrassen kunnen gecombineerd worden, maar ook de gestoffeerde Scandi matras ligt heerlijk op deze boxspring. Als je kiest voor een gestoffeerd matras uit de Styldecor collectie doe je dit in combinatie met een Styldecor topmatras. De afdeklagen in de topmatras als in de witte matrassen zorgen voor een ongeëvenaard comfort. De pocketveren in de matras en boxspring zorgen voor de perfecte ondersteuning. Zo slaap je altijd op een boxspring die perfect bij jouw past. 

 

Niet gecharmeerd van de Styldecor matrassen, maar wel van de Styldecor boxspring. Kies dan voor een ander matras uit onze collectie. Naast Styldecor matrassen hebben we ook pocketveer matrassen van Auping, SleepImage en Pullman.

Styldecor Deluxe boxspring hoofdborden

De Styldecor Deluxe boxspring kan naar wens worden samengesteld met een hoofdbord en voetbord. De collectie bestaat uit 26 verschillende modellen, van strak en modern tot klassiek. De hoofdborden worden met de hand gestoffeerd in in België. De hoofdborden van Styldecor kunnen in verschillende breedtes worden gekozen. Zo kun je kiezen voor dezelfde breedte als de boxspring, maar ook oversized is mogelijk. Door verschillende hoogtes kies je altijd het hoofdbord dat perfect past bij jouw slaapkamer.

Styldecor Winkel Slaapspecialist Hendriksen Dordrecht

Slaapadvies voor de Styldecor Deluxe boxspring bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over de Styldecor Deluxe boxspring en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een boxspring die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Styldecor boxsprings, matrassen en topmatrassen. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

 

Een Styldecor Deluxe boxspring kopen doe je bij de Styldecor dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Styldecor specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken