VanCadsand si9 matras

Loading...

VanCadsand si9 matras

Het volledig aanpasbare 9si matras van Van Cadsand. Aanpasbaar in zowel ondersteuning als comfort door de verwisselbare schouder en heup elementen en de verwisselbare comfortlaag. 

 

  • Bodytype
  • Optimale ventilatie
  • Flexibel en veerkrachtig
  • Altijd aanpasbaar

Prijs vanaf:

 1.895,00

Afmeting

Bij een afmeting van 70 x 200 cm

VanCadsand matras si9 doorsnede

Specificaties van de VanCadsand matras

MerkVanCadsand
Matrashoogte26 cm
Matrashardehedenextra zacht / zacht / medium / hard / extra hard
MatrastypeAanpasbaar
ComfortlaagAanpasbaar
Tijk afritsbaarJa, standaard
Tijk wasbaarJa, 60 graden

Afmetingen van de Van Cadsand 9si matras

De 9si matras van Van Cadsand is te bestellen in alle mogelijke maten. Van de standaard eenpersoons maten in 70, 80, 90, 100 en 120 cm breed tot aan de tussen maten en tweepersoons maten in 140, 160, 180 en 200 cm breed. De lengte maten van al deze matrassen zijn er in 200, 210 en 220 cm. Daarnaast is het 9si matras verkrijgbaar als DUO optie maar ook met een splithoes, zodat je onafhankelijk gebruik kan blijven maken van een verstelbare bodem. Naast deze opties kiest Van Cadsand er voor om maatwerk mogelijk te maken. Omdat alle producten in Nederland gemaakt worden is maatwerk geen enkel probleem.

VanCadsand matras si9
VanCadsand matras si9

Advies over Van Cadsand 9si matras bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over de Van Cadsand 9si matras en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een matras dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan boxsprings, matrassen en topmatrassen. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak voor de SleepImage Slaapmeting.

 

Een Van Cadsand matras kopen doe je bij de Van Cadsand dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Van Cadsand specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken