Wacore Hendriksen Dordrecht Slaapspecialist

Wa’Core waterbedden

Het waterbed is allang niet meer wat het was. De vele ontwikkelingen en trends die zich binnen de markt hebben ontwikkeld hebben ervoor gezorgd dat het waterbed vandaag de dag bijna niet meer is te onderscheiden van een ander bed zoals een boxspring. Het voordeel van een ondersteuning van het hele lichaam en hiermee een gezonde nachtrust, is nog steeds duidelijk aanwezig.

Een waterbed samenstellen naar jouw wensen

Het ene waterbed is het andere niet. Er zijn veel verschillende mogelijkheden in onderbouw, hoofdborden, stoffen, houtsoorten en stabilisaties. Uiteraard kun je kiezen voor een mono of duo matras in de stabilisatie die bij jouw past. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor opties die jouw bed mooi maken. Hierboven maken we onderscheid in een Standaard Softside waterbed en een Smart Split Softside waterbed. Dit verschil zit hem in de onderbouw van de bedden. Voor alle mogelijkheden ben je welkom in onze showroom in Dordrecht waar wij alle mogelijkheden goed voor jou in beeld kunnen brengen.

Wacore Standaard Softside waterbed
Wacore Skyline Waterzak

Slaapadvies voor Wa'Core waterbedden bij dé Wa'Core dealer in Dordrecht

We beantwoorden graag al je vragen over de Wa’Core waterbedden en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een waterbed die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Wa’Core waterbedden. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan Wa’Core producten.

 

Een Wa’Core waterbed kopen doe je bij dé Wa’Core dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Wa’Core specialist van Dordrecht, maar van heel Zuid Holland, Zeeland en Brabant.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.