Wacore

Wa'core

Het waterbed is allang niet meer wat het was. De vele ontwikkelingen en trends die zich binnen deze markt hebben ontwikkeld hebben ervoor gezorgd dat het waterbed vandaag de dag bijna niet meer is te onderscheiden van een conventioneel matras. Het voordeel van een ondersteuning van het hele lichaam en hiermee een gezonde nachtrust, is nog steeds duidelijk aanwezig. Een ervaren speler in de waterbeddenbranche is Wa’Core. Sinds 1978 lopen zij voorop als het gaat om het ontwikkelen en ontwerpen van waterbedden. Door hun jarenlange ervaring, professionele kennis en actuele marktinformatie zijn zij één van de Europese marktleiders.

Ondersteunt

Uw gehele lichaam wordt gelijkmatig ondersteund en hierdoor heeft u geen last van drukpunten.

Warmte

Door de comfortabele en instelbare warmte ontspant uw lichaam.

Hygiënisch

Eenvoudig schoon te houden van vuil en mijten. Goed zelf te wassen in de wasmachine.

Waterbedden, boxsprings of lattenbodems. Ervaar bij ons het verschil.

Kwalitatieve waterbedden worden in Nederland alleen verkocht bij de betere beddenspeciaalzaken. Voor de regio Drechtsteden; Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Sliedrecht, zijn wij - Slaapspecialist Hendriksen - de meest ervaren waterbedden specialist.

Heeft u vragen over Wa'Core of waterbedden in het algemeen? Vraag het specialist Leo Hendriksen; 078 - 613 4490 of kom langs in de showroom in Dordrecht, Toulonselaan 67 - 69.

Ontspanning

Zo’n 750.000 waterbedmatrassen zijn er al door Wa’Core binnen en buiten Europa geleverd. Dit betekent een flink aantal ontspannen slapers. Het is bekend dat een goede nachtrust een positieve invloed heeft op de kwaliteit van leven, het immuunsysteem, de efficiëntie tijdens het werk en vele andere zaken. Een belangrijk doel van Wa’Core is om de perfecte ontspanning te kunnen aanbieden door met de ontwikkeling en het ontwerp van waterbedden de perfecte slaap voor het hele lichaam na te streven – voornamelijk door de ontlasting van de spieren en het voorkomen van drukpunten. Het moderne design maakt het bovendien een bed passend in elk type interieur.

Comfort

Dankzij ruim veertig jaar ervaring en voortdurende technische innovatie is het Wa'Core gelukt om het slapen op water te perfectioneren. Wie zich overgeeft aan de verleiding van het slapen op water zal merken dat er geen betere manier is om de nacht door te brengen dan op een waterbed. Het comfort komt verder tot uiting in de instelbare warmte en de stabilisatie van het watermatras. Het uitgebreide assortiment aan Wa’Core waterbedden zorgt ervoor dat er voor ieders slaapvoorkeuren een passende optie is.

Ontspannen

In de medische wereld wordt al jaren gebruik gemaakt van waterbedden bij het behandelen van chronische pijnklachten en de daarmee samenhangende slaapstoornissen. De zachte, gelijkmatige ondersteuning en de warmte van een waterbed kunnen een gunstige invloed hebben op patiënten met reumatische aandoeningen of met spier- en gewrichtsklachten. Omdat zich in de gesloten watermatras geen stoffen of bacteriën kunnen nestelen en een watermatras eenvoudig te reinigen is, worden watermatrassen ook vaak aanbevolen voor mensen met allergieën of astma. Maar wellicht is het buitengewone comfort van een waterbed wel de meest heilzame factor: het is bewezen dat men op een waterbed sneller inslaapt en een diepere slaap bereikt. Een goede ononderbroken nachtrust wordt algemeen als een van de beste medicijnen beschouwd.