Auping Adagio matras

Loading...

Auping Adagio matras

De Auping Adagio matras geeft het lichaam de gewenste ondersteuning en is afgedekt met latex Perfo. Deze geperforeerde afdeklaag zorgt voor optimale ventilatie en de Welcompadd zorgt voor een heerlijk zacht gevoel.

 

  • Soft, medium en firm variant
  • 5 comfortzones
  • Heerlijk zacht
  • 100% recyclebaar

Prijs vanaf:

 795,00

Afmeting

Bij een afmeting van 70 x 200 cm

Auping Inizio Matras

Specificaties van de Auping Adagio matras

MerkAuping
Matrashoogte18 cm
Matraskern

3 comfortzones met DPPS pocketveren

MatrashardhedenSoft / Medium / Firm
TijkTijk optioneel afritsbaar

Advies over de Auping Adagio matras bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over de Auping Adagio matras en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een matras die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Auping boxsprings, bedden, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan matrassen van Auping. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak voor de SleepImage Slaapmeting.

 

Een Auping Adagio matras kopen doe je bij de Auping dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Auping specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Auping Hoofdbord Dublin Original Boxspring

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken