Auping Elite matras

Loading...

Auping Elite matras

De Auping Elite matras heeft een subliem ligcomfort door de comfortlaag van Vita Talalay origin. Deze duurzame natuurlatex in combinatie met de zachte Welcompadd tijk zorgt voor unieke zachtheid en strelen uw huid. Een drie zone matras in vier bodytype varianten, X, I, A en Y.

 

  • Bodytype (12 varianten)
  • Optimale ventilatie
  • Ultiem ligcomfort
  • 80% circulair 20% recyclebaar

Prijs vanaf:

 1.795,00

Afmeting

Bij een afmeting van 70 x 200 cm

Auping Elite matras

Specificaties van de Auping Elite matras

MerkAuping
Matrashoogte24 cm
Matraskern

Vita Talalay Origin natuurlatex

MatrashardhedenSoft / Medium / Firm
TijkTijk afritsbaar en wasbaar

Advies over de Auping Elite matras bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over de Auping Elite matras en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een matras die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Auping boxsprings, bedden, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan matrassen van Auping. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak voor de SleepImage Slaapmeting.

 

Een Auping Elite matras kopen doe je bij de Auping dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Auping specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Auping Elite Matras

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken