Auping Elysium matras

Loading...

Auping Elysium matras

De Auping Elysium matras geeft een geborgen gevoel en ventileert optimaal. Een asymmetrische opbouw van drie zones zorgt ervoor dat het matras niet gedraaid en gekeerd hoeft te worden. Verkrijgbaar in vier bodytype varianten, X, I, A en Y.

 

  • Bodytype (12 varianten)
  • Optimale ventilatie
  • Uitgeroepen tot Beste Duurzame Product 2022
  • 100% circulair

Prijs vanaf:

 1.445,00

Afmeting

Bij een afmeting van 70 x 200 cm

Specificaties van de Auping Elysium matras

MerkAuping
Matrashoogte23,5 cm
Matraskern

Vent-tex®gecombineerd met Harmony-pocs, minipockets

MatrashardhedenSoft / Medium / Firm
TijkTijk afritsbaar en wasbaar

Advies over de Auping Elysium matras bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over de Auping Elysium matras en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een matras die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Auping boxsprings, bedden, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan matrassen van Auping. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak voor de SleepImage Slaapmeting.

 

Een Auping Elysium matras kopen doe je bij de Auping dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Auping specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Auping Elysium

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken