Auping Original Bed Sand Beige

Auping bedden

Slaapspecialist Hendriksen is al tientallen jaren de grootste Auping bed dealer van Dordrecht en omstreken. Wij hebben een ruime Auping Studio waar je de complete collectie kunt vinden. Van het Klassieke Auping Auronde bedmodel, tot het Noble bed, het nieuwste model in de Auping collectie. Voor het beste advies, alle bedmodellen, kleuren en stoffen kom je langs in onze winkel, wij helpen je om de juiste keuze te maken.

Auping bedden, er is keuze uit vijf verschillende modellen

Een Auping bed kopen doe je natuurlijk bij de meest ervaren Auping specialist van Dordrecht. Slaapspecialist Hendriksen heeft in zijn Auping Studio de complete collectie bedmodellen, bestaande uit de Auping Original, Auronde, Essential en Noa. Ieder Auping bed is geheel naar jouw wensen samen te stellen omdat deze op bestelling wordt gemaakt in de fabriek in Deventer. Bepaal de kleur van je nieuwe bed, kies voor een bed met hoofdbord of een bed zonder hoofdbord en maak je toekomstige slaapplek af met heerlijke matrassen, een dekbed, kussen en eventueel nieuw textiel. De Auping bedden zijn verkrijgbaar in 10 verschillende lakkleuren en 7 verschillende beitsen. Ze hebben ook een uitgebreide stoffencollectie van ruim 90 keuzes om jouw hoofdbord en slaapkamer accessoires mee te stofferen.

Auping Noble Bed Solid Oak Smart Base Spiraalbodem
Auping Noa Bed Soft White

Complete bedden van Auping in ieder formaat

Als je kiest voor een nieuw bed begint dat met de afmeting, hij moet tenslotte wel goed in je slaapkamer passen. Daarnaast is de afmeting van het bed ook belangrijk voor jou, je moet tenslotte ook goed is het bed passen. Bij de standaard maten van 90×200, 140×200 en 180×200 kun je kiezen voor extra lengte. Alle bedden kunnen gekozen worden met een lengte van 200, 210 en 220 cm, dit is voor de gemiddelde Nederlander wel zo handig. We behoren namelijk tot de langste mensen ter wereld. We adviseren om je bed te kiezen met een lengte van je lichaam plus 20 cm. Wat betreft breedte voor bedden van Auping kun je kiezen voor 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 en 200 cm. Dus of je knus tegen elkaar aan wilt liggen, of allebei ruimte wilt, het kan met de bedden van Auping.

Hoe lang gaat een Auping bed mee?

Ieder Auping bed wordt in Deventer handgemaakt en bestaat uit de beste materialen. De keuze voor bijvoorbeeld het beukenhout is heel bewust. Het natuurlijke materiaal past goed bij de uitstraling van de bedmodellen en is ook nog eens erg duurzaam. Beukenhout is supersterk en gaat erg lang mee. Het Essential bed is gemaakt van 87% gerecycled aluminium, is herbruikbaar en is zonder kwaliteitsverlies makkelijk te demonteren. Op deze manier beland jouw bed niet snel bij het afval en dat is belangrijk voor Auping omdat ze zo min mogelijk materiaal willen verspillen. Zo ben je gegarandeerd van een duurzaam bed, dat tientallen jaren meegaat.

Slaapadvies voor Auping bedden bij dé Auping dealer in Dordrecht

We beantwoorden graag al je vragen over de Auping bedden en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een bed dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Auping boxsprings, bedden, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan Auping producten.

 

Een Auping bed kopen doe je bij dé Auping dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Auping specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.