Auping Original Boxspring Hoofdbord Bold

Auping topmatrassen

Slaapspecialist Hendriksen is al tientallen jaren de grootste Auping dealer van Dordrecht en omstreken. In onze showroom vind je een aantal verschillende toppers van Auping. Op onze gestoffeerde Criade boxspring ligt de heerlijke zachte Prestige topmatras voor een zacht en comfortabele nachtrust. Voor het beste advies, alle type matrassen, bedden en boxsprings kom je langs in onze winkel, wij helpen je om de juiste keuze te maken. 

Waarom kies je voor een topmatras

Een Auping topmatras is een dun matras welke je bovenop een boxspringmatras legt op je boxspring. Zo bestaat je boxspring uit drie verschillende lagen, boxspring, matras en topper. De topper wordt vaak alleen toegepast op een gestoffeerde matras, dit gestoffeerde matras zorgt voor de ondersteuning, de topper voor het comfort. Als je kiest voor een wit matras op een boxspring zorgt deze matras voor zowel ondersteuning als comfort, een topmatras is dan dus niet nodig.

Auping Tone Boxspring
Auping Tone Boxspring

Welke Auping toppers zijn er?

De Auping topmatrassen zijn stuk voor stuk comfortabele toppers met ieder hun eigen karakter. De standaard collectie bestaat uit de Comfort topper, Deluxe topper en Prestige topper. De Comfort topmatras is een topper van 7 cm van HR schuim met een wat steviger ligcomfort. De Deluxe topmatras is een topper van 8 cm gemaakt van Perfo latex met een soepel ligcomfort. De Prestige topper van 10 cm is er met een Latex Pura kern in een soepele variant, de Prestige Rich. Deze is er ook in een stevige variant, Prestige Natural. Daarnaast is de Prestige Visco een variant met traagschuim voor een medium ligcomfort. Naast de standaard topmatrassen hebben wij in onze showroom de Tone topmatras liggen. Deze topper wordt standaard meegeleverd met de Tone boxspring set. Een echte Auping topper gemaakt van geperforeerde natuurlatex, verkijgbaar in 160 en 180 breed, en 200 en 210 cm lang.

Topmatras Auping in verschillende afmetingen

De standaard Auping toppers, Comfort, Deluxe en Prestige, zijn er in alle maten. Bij de standaard maten van 90×200, 140×200 en 180×200 kun je kiezen voor extra lengte. Alle topmatrassen kunnen gekozen worden met een lengte van 200, 210 en 220 cm. We adviseren om je topmatras/matras te kiezen met een lengte van je lichaam plus 20 cm. Wat betreft breedte voor de topmatrassen van Auping kun je kiezen voor 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 en 200 cm. Naast al deze afmetingen is het bij de toppers van 160, 180 en 200 zo dat je kunt kiezen voor een splittopper. Deze splittoppers hebben aan het hoofdeinde een inkeping van 100 cm zodat de beweegbare boxsprings onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen en de topper niet gaat schuiven.

Auping Kiruna Topmatras Topper

De levensduur van Auping topmatras

Een Auping topmatras heeft een gemiddelde levensduur van 3 tot 5 jaar. De topmatras verliest na deze periode zijn veerkracht door opname van transpiratievocht en slijtage door draaien en keren. Je doet er dus goed aan om je bed goed te laten luchten je topper te vervangen na deze 3 tot 5 jaar.

Slaapadvies voor Auping topmatrassen bij dé Auping dealer in Dordrecht

We beantwoorden graag al je vragen over de Auping topmatrassen en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een topmatras die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Auping boxsprings, bedden, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan Auping producten.

 

Een Auping topmatras kopen doe je bij dé Auping dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Auping specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Auping Criade Boxspring Warm Grey

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.