Styldecor Winkel Slaapspecialist Hendriksen Dordrecht

Styldecor boxsprings

Styldecor maakt vier verschillende type boxspring, de Styl box, Cuvette box, Deluxe box en Storage box. Elk type is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en de Styl box en Deluxe box kunnen ook als elektrisch verstelbare variant. De textuur en de kleur van de stoffering geven je nieuwe bed dat persoonlijke karakter. Daarom is er bij Styldecor gekozen voor een brede collectie luxueuze stoffen in zowel eigentijdse kleuren als klassiekere tinten en superfijne als robuuste texturen.

Over de boxsprings van Styldecor

Styldecor is een gerenommeerde producent van handgemaakte boxsprings van hoge kwaliteit. Het bedrijf staat bekend om zijn vakmanschap, aandacht voor detail en gebruik van hoogwaardige materialen. Slaapspecialist Hendriksen in Dordrecht is een van de exclusieve dealers van Styldecor, en biedt een uitgebreide collectie van deze prachtige handgemaakte boxspring combinaties.

 

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een Styldecor boxspring combinatie is de kwaliteit van het product. Styldecor maakt gebruik van alleen de beste materialen, zoals luxe stoffen en hoogwaardige pocketvering matrassen, om een boxspring te produceren die niet alleen comfortabel is, maar ook lang meegaat. De handgemaakte afwerking zorgt ervoor dat elk bed uniek is en een pronkstuk wordt in je slaapkamer.

Een Styldecor boxspring samenstellen naar jouw wensen

Een Styldecor boxspring samenstellen kan helemaal naar eigen wens omdat deze op bestelling wordt gemaakt in de fabriek in België. Bepaal de kleur van je nieuwe bed, kies voor een boxspring met of zonder hoofdbord en maak je toekomstige slaapplek af met heerlijke witte of gestoffeerde matrassen met topper, een dekbed, kussen en eventueel nieuw textiel. De Styldecor boxspringcollectie bestaat uit vier verschillende boxsprings, 26 hoofdborden, en ontelbaar veel stoffen. Zo stel je altijd een boxspring samen die past in jouw slaapkamer. De deskundige medewerkers van Slaapspecialist Hendriksen helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.

Styldecor stoffen stoffering
Styldecor Winkel Slaapspecialist Hendriksen Dordrecht

Slaapadvies voor Styldecor boxsprings bij dé Styldecor dealer in Dordrecht

We beantwoorden graag al je vragen over de Styldecor boxsprings en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een boxspring die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Styldecor bedden, boxsprings, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan Styldecor producten.

 

Een Styldecor boxspring kopen doe je bij dé Styldecor dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Styldecor specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.