Auping Original Boxspring Mute Hoofdbord

Auping boxsprings

Slaapspecialist Hendriksen is al tientallen jaren de grootste Auping boxspring dealer van Dordrecht en omstreken. Wij hebben een ruime Auping Studio waar je de complete collectie kunt vinden, van de Criade boxspring tot de Tone boxspring. Voor het beste advies, alle bedmodellen, kleuren en stoffen kom je langs in onze winkel, wij helpen je om de juiste keuze te maken.

Auping boxspring samenstellen naar jouw wensen

Een Auping boxspring kopen doe je natuurlijk bij de meest ervaren Auping specialist van Dordrecht. Slaapspecialist Hendriksen heeft in zijn Auping Studio een ruime keuze aan Auping boxsprings staan. In onze showroom vind je twee Auping Criade boxsprings, één Original boxspring en één Tone boxspring. Jouw Auping boxspring samenstellen kan helemaal naar eigen wens omdat deze op bestelling wordt gemaakt in de fabriek in Deventer. Bepaal de kleur van je nieuwe bed, kies voor een boxspring met of zonder hoofdbord en maak je toekomstige slaapplek af met heerlijke witte of gestoffeerde matrassen met topper, een dekbed, kussen en eventueel nieuw textiel. De Auping stoffencollectie bestaat uit ruim 90 verschillende keuzes om jouw hoofdbord en slaapkamer accessoires mee te stofferen.

Auping Original Boxspring Mute Hoofdbord Peach
Auping Criade Boxspring Pine Green Cushion

Complete boxspring van Auping in ieder formaat

Als je kiest voor een nieuwe boxspring begint dat met de afmeting, hij moet tenslotte wel goed in je slaapkamer passen. Daarnaast is de afmeting van het boxspring ook belangrijk voor jou, je moet tenslotte ook goed in het bed passen. Bij de standaard maten van 90×200, 140×200 en 180×200 kun je kiezen voor extra lengte. Alle boxsprings kunnen gekozen worden met een lengte van 200, 210 en 220 cm, dit is voor de gemiddelde Nederlander wel zo handig. We behoren namelijk tot de langste mensen ter wereld. We adviseren om je bed te kiezen met een lengte van je lichaam plus 20 cm. Wat betreft breedte voor de boxsprings van Auping kun je kiezen voor 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 en 200 cm. Dus of je knus tegen elkaar aan wilt liggen, of allebei ruimte wilt, het kan met de boxspring van Auping.

De voordelen van een goede Auping boxspring

De boxsprings van Auping zijn onderscheidend door het gebruik van een spiraalbodem als basis. Deze basis zorgt voor de beste ventilatie zodat je beter slaapt en je boxspring langer meegaat. 

 

De boxsprings kun je kiezen met of zonder hoofdbord. De gestoffeerde hoofdborden zijn zowel aan de voor als achterzijde gestoffeerd zodat je boxspring er van alle kanten mooi uitziet. Hierdoor kun je ervoor kiezen om hem in het midden van je kamer te zetten. 

 

De boxsprings van Auping zijn gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen waardoor deze extra lang meegaan.

 

Een Auping boxspring samenstellen kan helemaal naar wens. Er is keuze in verschillende type hoofdborden, matrassen, topmatrassen, stoffen en framekleuren.

Auping Criade Boxspring Pine Green Cushion

Hoe lang gaat een Auping boxspring mee?

De boxsprings van Auping gaan erg lang mee. Het zijn boxsprings van hele goede kwaliteit welke jouw zeker 20 tot 25 jaar een goede ondersteuning geven. De Auping boxsprings bestaan altijd uit twee of drie lagen. Een gestoffeerd onderstel met daarin pocketveren en een spiraalbodem, een matras met pocketveren voor optimale ondersteuning, en bij een gestoffeerd matras nog een extra topmatras welke zorgt voor het extra ligcomfort. Let erop dat de matrassen en eventueel topmatras sneller vervangen moeten worden. Je topmatras moet vervangen worden na gemiddeld 3 tot 5 jaar, je matras na 8 tot 10 jaar. 

Slaapadvies voor Auping boxsprings bij dé Auping dealer in Dordrecht

We beantwoorden graag al je vragen over de Auping boxsprings en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een boxspring die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Auping boxsprings, bedden, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan Auping producten.

 

Een Auping boxspring kopen doe je bij dé Auping dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Auping specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Auping Criade Boxspring Deep Black Hoofdbord Bend Clara

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.