Hendriksen Slaapspeciliast dekbedden Dons

Hendriksen dekbedden

De Hendriksen dekbedden collectie bestaat uit een aantal dekbedden welke zijn vervaardigd door Jonk Volendam. De dekbedden zijn gemaakt van de beste materialen voor optimale isolatie en vochtregulerende eigenschappen. Voor het beste advies, maar ook voor alle andere Hendriksen producten kom je langs in onze winkel, wij helpen je om de juiste keuze te maken.

Hendriksen dekbedden vervaardigd door Jonk Volendam

In 1924 werd Gebroeders Jonk opgericht als grondstoffen bedrijf en tot op de dag van vandaag zijn ze trouw gebleven aan het ambacht. Exclusief aan beddenspeciaalzaken levert het familiebedrijf al vijf generaties lang kwaliteitsproducten. 

 

Via traditionele kanalen beschikt Jonk Volendam over kwalitatief zeer hoogwaardige donssoorten die worden gebruikt voor de dekbedden en hoofdkussens. Er bestaat een ruim assortiment waarin naast dons en veren, ook natuurhaar, natuurlatex en synthetische materialen als vulmateriaal worden gebruikt.

Hendriksen Slaapspeciliast dekbedden Dons

Slaapadvies voor dekbedden bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over de Hendriksen dekbedden en geven het beste advies, zo slaap je altijd onder een dekbed dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan  kussens, dekbedden, toppers, onderdekens en futons. In onze showroom hebben wij een ruime keuze.

 

Een Hendriksen dekbed kopen doe je bij dé slaapspecialist van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken