Styldecor Winkel Slaapspecialist Hendriksen Dordrecht

Styldecor topmatrassen

De Styldecor topmatrassen collectie bestaat uit twee verschillende toppers. Deze beide toppers worden gemaakt in België van de mooiste kwaliteit  natuurlatex. De topmatrassen verschillen van elkaar in tijk, de Styldecor Prestige topmatras heeft een reinigbare Stretch tijk. De Styldecor Fortuna topmatras heeft een Belgische damast tijk. Kom langs in onze showroom en ervaar de luxe van Styldecor topmatrassen.

Styldecor Winkel Slaapspecialist Hendriksen Dordrecht

Slaapadvies voor Styldecor topmatrassen bij dé Styldecor dealer in Dordrecht

We beantwoorden graag al je vragen over de Styldecor topmatrassen en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een topmatras die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Styldecor boxsprings, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan Styldecor producten.

 

Een Styldecor topmatras kopen doe je bij dé Styldecor dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Styldecor specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.