gaaaap Hoofdzaak Latex hoofdkussen Winkel

gaaaap kussens

Een goed kussen is belangrijk om lekker te kunnen slapen. Vandaar dat de kussens van gaaaap Hoofdzaak heten. De gaaaap kussens zijn er met drie verschillende soorten vulling, een latex, dons en synthetische variant. Daarnaast is gaaaap voorstander van een kussen met een zachte ‘vaste’ vulling boven een kussen met een losse vulling. Belangrijk is dat een kussen de juiste hoogte heeft, niet te hard is en de perfecte ondersteuning biedt. 

SleepImage Meting

De gaaaap Hoofdzaak collectie

gaaaap is voorstander van een kussen met een zachte ‘vaste’ vulling boven een kussen met een losse vulling. De vaste vulling is bij voorkeur een zachte en soepele natuurlatex. Het grote voordeel van kussens met een vaste vorm is dat de vulling niet na een kwartier al verschoven is. Je ligt de hele nacht door op de juiste ondersteuning. Beter voor je nek en je slaap.

 

Ben je een draaikont in bed en wil je lekker kunnen kroelen met je kussen dan zijn de Hoofdzaak Dons kussens beter voor jou. Heb je liever een kussen wat je transpiratievocht goed vasthoud of denk je dat je allergisch bent voor de natuur, dan is er ook een Hoofdzaak synthetisch.

Slaapadvies voor gaaaap kussens bij dé gaaaap dealer in Dordrecht

We beantwoorden graag al je vragen over de gaaaap hoofdkussens en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een kussen die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan gaaaap boxsprings, matrassen, dekbedden en kussens. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan gaaaap producten.

 

Een gaaaap kussen kopen doe je bij dé gaaaap dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé gaaaap specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht

SleepImage Meting

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken