Texeler Dekbedden

Texeler dekbedden

Slaapspecialist Hendriksen heeft een ruime collectie Texeler dekbedden in de showroom. Van het Texeler Multikeus 120 gr. hoogzomer dekbed, tot het Bovenste Beste 4jr dekbed, wij hebben ze op proef liggen in onze showroom. Met keuze uit verschillende warmteklasse is er voor ieder wat wils. Voor het beste advies, maar ook voor alle andere Texeler producten kom je langs in onze winkel, wij helpen je om de juiste keuze te maken.

Texeler dekbeden kopen doe je bij Slaapspecialist Hendriksen

De Texeler dekbedden zijn de beste wollen dekbedden, althans dat is de mening van Slaapspecialist Hendriksen. Alleen de beste wol is goed genoeg voor Texeler, daarom gebruiken ze voor hun dekbedden uitsluitend lang kroezende Texelse schapenwol met de juiste vezeldikte. Hierdoor slaap je het hele jaar door lekker op de juiste temperatuur. Het texeler dekbed is een geweldig natuurproduct, de wol van het Texelse ras welke leeft op Texel in zon, zee en wind. De Texeler dekbedden bieden het perfecte slaapcomfort, heerlijk warm in de winter en ’s zomers lekker koel.

Dekbedden Kussen Hendriksen Dordrecht Slaapspecialist
Texeler Hoofdkussen Kussen Soezzz

Slaapadvies voor Texeler dekbedden bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over de Texeler dekbedden en geven het beste advies, zo slaap je altijd onder een dekbed dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Texeler kussens, dekbedden, toppers, onderdekens en futons. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan Texeler producten.

 

Een Texeler dekbed kopen doe je bij dé Texeler dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Texeler specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken