Styldecor Winkel Slaapspecialist Hendriksen Dordrecht

Styldecor matrassen

Slaapspecialist Hendriksen heeft een ruime collectie Styldecor matrassen en is de dealer van Dordrecht en omstreken. De Prestige en Fortuna pocketveer matrassen kernmerken zich in een stretch tijk en een Belgisch Damast tijk. Voor ligcomfort en het juiste advies kom je lang bij Slaapspecialist Hendriksen, wij helpen je om de juiste keuze te maken. 

Styldecor Prestige matras

Welke Styldecor matrassen zijn er?

Wij hebben 3 type pocketveer matrassen van Styldecor in onze collectie. In onze showroom hebben wij de Fortuna 750, de Fortuna 1500 en de Scandi matrassen. De Fortuna serie kenmerkt zich door het gebruik van Belgische damast als tijk van de matras. De pocketveer matrassen van Styldecor zijn ook leverbaar met afritsbare stretch tijken. Deze tijken kunnen door een stomerij gereinigd worden. De pocketveer matrassen met afritsbare tijken heten bij Styldecor de Prestige matrassen. De Prestige en Fortuna matrassen zijn verder gelijk aan elkaar, alleen de buitenkant (de hoes of de tijk) is anders.

 

 

Omdat er nogal wat keuze mogelijkheden zijn in de collectie van Styldecor, helpen we je graag bij het kiezen welke matras het beste bij je past. Wat jou slaap verdient onze aandacht.

Slaapadvies voor Styldecor matrassen bij dé Styldecor dealer in Dordrecht

We beantwoorden graag al je vragen over de Styldecor matrassen en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een matras dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Styldecor boxsprings, bedden, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan Styldecor producten.

 

Een Styldecor matras kopen doe je bij dé Styldecor dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Styldecor specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Styldecor Winkel Slaapspecialist Hendriksen Dordrecht

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.