Auping Evolve matras Essential bedmodel

Auping matrassen

Slaapspecialist Hendriksen is al tientallen jaren de grootste Auping dealer van Dordrecht en omstreken. Wij hebben een ruime Auping Studio waar je de complete collectie kunt vinden, van de Adagio matrassen tot de Elite. Een Auping matras kopen doe je bij Hendriksen. Voor het beste advies, alle type matrassen, bedden en boxsprings kom je langs in onze winkel, wij helpen je om de juiste keuze te maken. 

Welke Auping matrassen zijn er?

De Auping matrassen collectie bestaat uit vijf verschillende witte matrassen. Witte matrassen zijn matrassen die in het algemeen niet gecombineerd worden met topmatrassen. Deze witte matrassen van Auping hebben allemaal als basis een viltbodem waarop de matras verder opgebouwd is. De Inizio en Adagio matrassen zijn pocketveer matrassen met een latex afdeklaag. Deze matrassen kunnen na hun levensduur gerycled worden. De Evolve, Elysium en Elite matrassen zijn circulair. Deze matrassen worden na hun levensduur geen afval, maar worden weer tot grondstof gemaakt.Auping Elite Matras Noa Bed
Auping Elite matras

De opbouw van een Auping matras

De Auping matrassen zijn opgebouwd op een vilten bodem. Er zijn verschillende type matrassen qua zonering en afdeklagen. Een Drie zone matras is assymetrisch opgebouwd door middel van een schouderzone, taille zone en heupzone. Dit zijn de drie belangrijkste zones voor het lijf. Deze zones zijn er in hardheid combinaties waardoor er verschillende bodytypes ontstaan, X, Y, I en A. Deze zoneringen zorgen ervoor dat iedereen een passend matras kan vinden. De matrassen hebben verschillende comfortlagen, VenTex, een hoog eleastische comfortlaag met een openstructuur. Een 4,5 cm comfortlaag van minipockets met twee lagen VenTex. En een afdeklaag van 4,5 cm Talalay Origins. De eerste twee afdeklagen zijn volledig circulair, de laatste in recyclebaar.

Auping boxspring matrassen

Naast de witte Auping matrassen zijn er ook gestoffeerde Auping boxspring matrassen. Deze matrassen worden vaak toegepast op een boxspring in combinatie met een topmatras. In de collectie zijn er drie verschillende gestoffeerde Auping boxspring matrassen. De Comfort, Deluxe en Prestige matras. De matrassen verschillen van elkaar in aantal zones en extra soepele schouder en heupzones. Ieder matras is er in verschillende hardheden waardoor er altijd een matras is dat bij jouw past.

Auping Hoofdbord Bold Original Boxspring
Auping Original Boxspring Hoofdbord Bold

Waarom kies je voor een Auping matras?

Een Auping matras kies je voor zijn kwaliteit, optimale ondersteuning en overheelijke ligcomfort. Auping matrassen zijn ervoor gemaakt om te plaatsen op een spiraalbodem of Auping boxspring vanwege de ventilerende werking. Optimale ventilatie vind plaats door de matras op een ‘open’ bodem te leggen. Je kiest daarnaast voor een Auping matras omdat deze ‘op maat’ gemaakt zijn. Vier verschillende bodytypes, drie verschillende afdeklagen en drie verschillende hardheden zorgen ervoor dat er voor iedereen een passend matras is. In onze showroom gaan we opzoek naar de juiste matras voor jouw en adviseren we je graag wat het beste past. Alle Auping matrassen zijn geschikt voor een verstelbare bodem, bij voorkeur spiraalbodem of boxspring.

De levensduur van Auping matrassen

Het is gebruikelijk dat een matras zich vormt naar het lichaam. Iedere nacht wordt erop geslapen waardoor je ligplekvorming kan zien ontstaan. Kuilvorming kan gebeuren 8 tot 10 jaar na aanschaf en gebruik. Na deze periode adviseren we dus ook je matras te vervangen. Het matras verliest na deze periode zijn stramheid en ondersteunende werking, waardoor deze niet meer lekker ligt. Per matras verschilt het hoelang deze mee gaat. Het ligt aan de ventilerende bodem onder de matras, hoe vaak iemand zijn beddengoed wast en hoeveel iemand transpireert. Door je slaapkamer goed te ventileren kan transpiratievocht op een natuurlijke manier verdampen.

Auping Elysium matras

Slaapadvies voor Auping matrassen bij dé Auping dealer in Dordrecht

We beantwoorden graag al je vragen over de Auping matrassen en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een matras dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Auping boxsprings, bedden, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan Auping producten.

 

Een Auping matras kopen doe je bij dé Auping dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Auping specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.