Rowa Fabriek Ecco2 Sensitive matras

Röwa bedbodems

Elk mens is anders, daarom zijn de Röwa lattenbodems dat ook. De lattenbodems kunnen aan jouw lengte, gewicht, lichaamsbouw en slaapgedrag worden aangepast. Belangrijk daarbij is de ergonimische lighouding.

Slaapadvies voor Röwa bedbodems bij dé Röwa dealer in Dordrecht

We beantwoorden graag al je vragen over de Röwa bedbodems en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een bedbodem die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Röwa matrassen en bedbodems. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan Röwa producten.

 

Een Röwa bedbodem kopen doe je bij dé Röwa dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Röwa specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Rowa Ecco2 lattenbodem fabriek

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.