Auping Auronde

Loading...

Auping Auronde

Het Auping Auronde bedmodel werd in 1973 geïntroduceerd en is een ontwerp van Frans de la Haye. Toen revolutionair, en nu een tijdloos bedmodel door vorm en kleur

 

  • Volledig naar wens samen te stellen in kleuren en accessoires
  • Elektrisch verstelbare bodems mogelijk
  • Designklassieker naar ontwerp van Frans de la Haye
  • Er zijn al meer dan 1 miljoen Aurondes verkocht

Prijs vanaf:

 1.045,00

Afmeting

Bij een afmeting van 80 x 200 cm

Auping Auronde Bed Midnight Black Oak

Specificaties van het Auping Auronde bed

MerkAuping
Lengte200 / 210 / 220
Breedte80 / 90 / 100 / 120 / 140 / 160 / 180 / 200
Hoogte35 / 42 / 48 cm

Lighoogte met matras

Bij een hoogte van 24cm
51 / 58 / 64 cm
Materiaal framebeukenhout / aluminium
Materiaal hoofdbordbeukenhout

Het Auping Auronde bed design

Een echte designklassieker, het Auping Auronde bed, in de jaren 70 ontworpen door de Nederlandse ontwerper Frans de la Haye. Hij bedacht een bed dat makkelijk in- en uit elkaar te zetten is van beukenhout. Het kenmerkende aluminium oog vormt een belangrijk onderdeel van het ontwerp. Dit kenmerkende oog van de Auronde ombouw is een element waarmee de onderlinge delen worden verbonden. Het Auronde bed van Auping is volledig naar eigen smaak de customizen. Zo kunnen we bij Slaapspecialist Hendriksen voor iedere slaapkamer een Auping Auronde samenstellen.

Het aluminium oog en bijbehorende strips zijn tegenwoordig te verkrijgen in de verschillende Auping kleuren. Deze accenten zijn te bestellen in een contrastkleur of in dezelfde kleur als de omranding. De omranding kan geleverd worden in drie verschillende hoogtes, het optionele hoofdbord kan geleverd worden in een lage of hoge variant en optioneel nachttafeltjes, en een deelbare variant. Duurzaamheid, kwaliteit, comfort en design komen samen in dit bedmodel waardoor het nu nogsteeds tijdloos is.

Auping Auronde Bed Midnight Black Oak
Auping Auronde Bed Sand Beige Tafeltje Oak

Auping Auronde kleuren

Het beukenhouten frame van het Auronde bed van Auping is tijdloos en strak vormgegeven. Het bed is gemaakt van 14 laags beukenhout en is volledig demontabel en herbruikbaar. Je kunt kiezen voor 10 verschillende lak kleuren en 6 beitsen op eikenfineer of walnootfineer.

 

Het Auronde Auping bed is te verkrijgen in de lak kleuren Deep Black, Pure White, Cool Grey, Warm Grey, Sand Beige, Pine Green, Blush, Night Blue, Dusty Red en Royal Blue. De beits kleuren zijn Natural oak, Natural walnut, Midnight black oak, Soft white oak, Chocolate brown oak, Dark blue oak en Chalk grey oak.

Auping Auronde deelbaar bed

Het Auping Auronde deelbaar bed is een 2-persoons Auronde 1500 of 2000 in deelbare variant. Beide delen van het bed, met bodems en matrassen, kun je makkelijk uit elkaar rijden om het bed apart op te maken of schoon te maken. Aan het hoofd en voeteneinde is het bed voorzien van een koppelsysteem. Aan het hoofdeinde zorgt dit systeem ervoor dat de bedden op hun plek blijven staan, aan het voeteneinde kunnen de twee delen losgemaakt worden om deze uit elkaar te rijden. Het Auping Auronde deelbaar bed kan het beste worden uitgevoerd met Auping spiraalbodems.

Jouw Auping Auronde bed verhogen

Door het oersterke beukenhout gaat het Auping bed Auronde jaren lang mee. Nu kan het zijn dat je na een aantal jaren jouw Auping Auronde bed verhogen wilt. Dit kan door de een nieuwe pootset te bestellen. De pootsets van de Auping Auronde 1500 en 2000 zijn er wel in de nieuwste Auping kleuren. Het kan dus zijn dat jouw kleur er niet meer tussen zit, kies dan voor een contrasterende kleur. Om jouw bed een compleet nieuwe uitstraling te geven kun je er ook voor kiezen om bijpassende tafeltjes te kopen. Let er op dat als je jouw 2-persoons Auping Auronde bed verhogen wilt je ook een nieuwe middenbalk besteld.

Afmetingen van het Auping Auronde bed

Het Auronde bed van Auping is er in alle mogelijke maten. In de breedte kun je kiezen voor de standaard maten 90, 140 en 180 cm, maar ook de tussenliggende maten zijn verkrijgbaar. Alle breedte maten zijn achtereenvolgens 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 en 200 cm. Omdat de gemiddelde Nederlander steeds langer wordt kun je ook kiezen voor verschillende lengtes. Het Auping Auronde bed is er in de lengte maten 200, 210 en 220 cm. Voor de buitenwerkse afmetingen van het Auronde bedmodel moet je altijd 4 cm optellen. Het Auronde bed van Auping bestaat uit drie types:

De Auronde 1000 met een hoogte van 35 cm;

De Auronde 1500 met een hoogte van 42 cm;

De Auronde 2000 met een hoogte van 48 cm.

Auping Auronde Bed Blush

Advies over het Auping Auronde bed bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over het Auping Auronde bed en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een bed dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Auping boxsprings, bedden, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan bedden van Auping. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak voor de SleepImage Slaapmeting.

 

Een Auping Auronde bed kopen doe je bij de Auping dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Auping specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken