gaaaap Hoofdzaak Dons kussen

Loading...

gaaaap Hoofdzaak Dons kussen

Het gaaaap Hoofdzaak Dons kussen is een hoofdkussen met een losse dons vulling. Dit heerlijke zachte dons hoofdkussen is een box kussen gevuld met 90% heerlijke zachte dons.

 

  • Losse vulling
  • 100% Katoenen batist tijk
  • DOWNPASS gecertificeerd

Prijs vanaf:

 170,00

gaaaap Hoofdzaak Latex hoofdkussen Winkel

Specificaties van het gaaaap Hoofdzaak Dons hoofdkussen

Merkgaaaap
Vulling90% Dons 10% Veren
Tijk100% Katoenen batist 100NM
Maatvoering60 x 70 cm
WasbaarheidJa
SlaappositieGeschikt voor rug-, zij- en buikslapers

Opbouw van het gaaaap Hoofdzaak Dons kussen

De gaaaap Hoofdzaak Dons is een heerlijk zacht en soepel hoofdkussen gevuld met 90% eendendons. Het is een hoofdkussen waar je heerlijk in weg kunt zakken, speciaal voor die mensen die met hun kussen willen kroelen. Dons is een natuurlijk materiaal wat uitstekend ventileert en zich vormt naar je nek, hoofd en schouders. gaaaap maakt zijn Hoofdzaak Dons van 90% eendendons en 10% eendenveren. De Tijk is gemaakt van 100% katoen. Zowel het dons percentage als de batist tijk maken het kussen lekker zacht.

Texeler Dekbedden
Texeler Dekbedden

Advies over het gaaaap Hoofdzaak Dons hoofdkussen bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over het gaaaap Hoofdzaak Dons hoofdkussen en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een kussen dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan gaaaap kussens, dekbedden, matrassen en boxsprings. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan gaaaap producten. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

 

Een gaaaap hoofdkussen kopen doe je bij de gaaaap dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé gaaaap specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken