gaaaap Hoofdzaak Latex kussen

Loading...

gaaaap Hoofdzaak Latex kussen

Het gaaaap Hoofdzaak Latex kussen is een hoofdkussen met een vaste vorm. Dit heerlijke zachte latex hoofdkussen is verkrijgbaar in vijf verschillende hoogtes waardoor er voor iedereen een juiste dikte is. Door de halfronde uitsparing aan de onderzijde vult het kussen de ruimte tussen je hoofd en schouders perfect op.

 

  • Vormvast
  • Ergonomisch
  • Vijf hoogtes

Prijs vanaf:

 135,00

gaaaap Hoofdzaak Latex hoofdkussen Winkel

Specificaties van het gaaaap Hoofdzaak Latex hoofdkussen

Merkgaaaap
Vulling100% Latex
TijkTencel
Maatvoering40 x 60 cm
WasbaarheidTijk wasbaar
SlaappositieGeschikt voor rug-, zij- en buikslapers

Opbouw van het gaaaap Hoofdzaak Latex kussen

Het gaaaap Hoofdzaak Latex hoofdkussen is het perfecte kussen voor bijna iedere slaper. gaaaap, bedacht door onze eigen bedweter Leo Hendriksen, is opzoek gegaan naar een hoofdkussen waar iedereen lekker op kan slapen en waarbij de hoogte wordt aangepast aan de breedte van jouw schouders en matras. Op deze manier is het ideale kussen ontstaan van een vormvaste Latex kern welke perfecte ondersteuning biedt en ergonomisch verantwoord is. De Tencel kussentijk, het hoesje van het kussen, is een afritsbaare variant welke gewassen kan worden. Echter raden wij altijd aan om een goede kussenmolton en sloop te gebruiken welke regelmatig in de was kan. 

gaaaap pet
gaaaap Hoofdzaak Latex kussen 11 cm

Vijf verschillende hoogtes

Uitgangspunt van het gaaaap Hoofdzaak Latex kussen is dat iedereen erop kan slapen. Door gebruik te maken van een soepele Latex in vijf verschillende hoogtes is er altijd een perfecte hoogte geschikt voor jou. Heb je smalle schouders en/of een zacht matras, dan is ons advies vaak een Hoofdzaak latex 7 cm kussen. Heb je hele brede schouders en/of een heel hard matras, dan kun je beter kiezen voor het Hoofdzaak Latex 15 cm kussen. Op volgorde hebben wij de hoofdkussens in:

 

  • gaaaap Hoofdzaak Latex 7 cm
  • gaaaap Hoofdzaak Latex 9 cm
  • gaaaap Hoofdzaak Latex 11 cm
  • gaaaap Hoofdzaak Latex 13 cm
  • gaaaap Hoofdzaak Latex 15 cm

Advies over het gaaaap Hoofdzaak Latex hoofdkussen bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over het gaaaap Hoofdzaak Latex hoofdkussen en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een kussen dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan gaaaap kussens, dekbedden, matrassen en boxsprings. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan gaaaap producten. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

 

Een gaaaap hoofdkussen kopen doe je bij de gaaaap dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé gaaaap specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Dekbedden Kussen Hendriksen Dordrecht Slaapspecialist

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken