gaaaap Hoofdzaak Synthetisch kussen

Loading...

gaaaap Hoofdzaak Synthetisch kussen

Het gaaaap Hoofdzaak Synthetisch kussen is een hoofdkussen met een losse vulling van vezelbolletjes. Dit heerlijke zachte hoofdkussen is een puntkussen gemaakt van een 100% katoenen tijk met een vulling van holle polyester vezelbolletjes.

 

  • Losse vulling
  • 100% Katoenen tijk

Prijs vanaf:

 40,00

gaaaap Hoofdzaak Latex hoofdkussen Winkel

Specificaties van het gaaaap Hoofdzaak Synthetisch hoofdkussen

Merkgaaaap
VullingHolle synthetische vezel
Tijk100% Katoen
Maatvoering60 x 70 cm
WasbaarheidJa
SlaappositieGeschikt voor rug-, zij- en buikslapers

Opbouw van het gaaaap Hoofdzaak Synthetisch kussen

De gaaaap Hoofdzaak Synthetisch is een heerlijk zacht en soepel hoofdkussen gevuld met een holle polyester vezel. Dit kussen moet je regelmatig wassen omdat synthetische materialen vocht vast houden. Hierdoor is deze vulling een goede broedplaats voor huisstofmijten. De tijk is gemaakt van 100% katoen en heeft een ritssluiting. Door deze ritssluiting kun je gemakkelijk het hoofdkussen aanpassen in dikte, simpelweg door er wat vulling uit te halen.

Texeler Dekbedden
Texeler Dekbedden

Advies over het gaaaap Hoofdzaak Synthetisch hoofdkussen bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over het gaaaap Hoofdzaak Synthetisch hoofdkussen en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een kussen dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan gaaaap kussens, dekbedden, matrassen en boxsprings. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan gaaaap producten. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

 

Een gaaaap hoofdkussen kopen doe je bij de gaaaap dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé gaaaap specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken