Mattsons Stretch topmatras

Loading...

Mattsons Stretch topmatras

Lagen van puur katoen en wol omringen het paardenhaar. Een hoogwaardige katoen-linnenmix omsluit de topper, die op zijn plaats wordt gehouden door met de hand gewatteerde katoenen plukjes. Handgemaakt in Zweden.

 

  • Hoogte 10/12 cm
  • Vulling van katoen, wol en paardenhaar
  • Border bekleed met stof

Prijs vanaf:

 1.200,00

Afmeting

Bij een afmeting van 80/90 x 200 cm

Advies over de Mattsons Stretch topmatras bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over de Mattsons Stretch topmatras en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een topmatras die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Mattsons boxsprings, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan boxsprings van Mattsons. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak voor de SleepImage Slaapmeting.

 

Een Mattsons Stretch topmatras kopen doe je bij de Mattsons dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Mattsons specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en omstreken.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken