Röwa Ecco2 Sensitive matras

Loading...

Röwa Ecco2 Sensitive matras

De Röwa Ecco 2 Sensitive matrassen zijn zeer soepele schuimmatrassen welke uitermate geschikt zijn voor kwalitatief goede lattenbodems. Dit matras is er in drie verschillende uitvoeringen welke verschillen in hoogte. Dit zijn de Sensitive 16, 18 en 20 matras welke verkrijgbaar zijn in verschillende hardheden. De matrassen zijn gemaakt van een exclusief en hoogwaardig HR schuim.

 

  • Soepel, medium, stevig en extra stevig
  • Daaibaar en keerbaar
  • Uitstekende drukontlasting
  • Hoge elasticiteit

Prijs vanaf:

 899,00

Afmeting

Bij een afmeting van 80/90/100 x 200 cm

Rowa Fabriek Ecco2 Sensitive matras

Specificaties van de Röwa Ecco2 Sensitive matras

MerkRöwa
Matraskernhoogte16 / 18 / 20 cm
MatrashardhedenSoepel / Medium / Stevig / Extra stevig
Tijk3D Functie / Jersey wasbaar / Jersey wol

Advies over Röwa Ecco2 Sensitive matras bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over de Röwa Ecco2 Sensitive matras en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een matras dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Röwa lattenbodems en matrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

 

Een Röwa Ecco2 Sensitive matras kopen doe je bij de Röwa dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Röwa specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

SleepImage Meting

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken