Silvana Royale Blauw kussen

Loading...

Silvana Royale Blauw kussen

Het Silvana Royale Blauw kussen is een heerlijk dons kussen met gerecyclede dons. De blauwe variant is een wat steviger type uit de serie en staat bekend als ‘beetje stevig’.

 

  • Nextlife® dons
  • 70% dons, 30% veertjes

Prijs vanaf:

 149,95

Silvana Royale Blauw dons kussen

Specificaties van het Silvana Royale Blauw hoofdkussen

MerkSilvana
VullingNextlife® dons (70% dons en 30% veertjes)
Tijk50% katoen, 50% viscose van bamboe
Maatvoering50 x 70 cm
Wasbaarheid60 graden
SlaappositieGeschikt voor rug-, zij- en buikslapers

Advies over het Silvana Royale Blauw kussen bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden al je vragen over het Silvana Royale Blauw kussen en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een hoofdkussen dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan kussens, dekbedden, toppers, futons en onderdekens. In onze showroom hebben wij een ruime keuze hoofdkussen. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

 

Een Silvana Royale Blauw kussen kopen doe je bij de slaapspecialist van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé hoofdkussen specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken