Silvana Support Rood kussen

Loading...

Silvana Support Rood kussen

Het Silvana Support Royale kussen heeft een vulling van Comforel® en een latex neksteun. De rode variant is het dunste en zachte type uit de serie en staat bekend als ‘extra zacht’.

 

  • Comforel® vulling
  • Met neksteun

Prijs vanaf:

 119,95

Silvana Support kussen Rood

Specificaties van het Silvana Support Rood hoofdkussen

MerkSilvana
VullingComforel®, neksteun Vita Talalay® latex
Tijk100% katoen
Maatvoering60 x 70 / 50 x 70 cm
Wasbaarheid60 graden zonder neksteun
SlaappositieGeschikt voor rug-, zij- en buikslapers

Advies over het Silvana Support Rood kussen bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden al je vragen over het Silvana Support Rood kussen en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een hoofdkussen dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan kussens, dekbedden, toppers, futons en onderdekens. In onze showroom hebben wij een ruime keuze hoofdkussen. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

 

Een Silvana Support Rood kussen kopen doe je bij de slaapspecialist van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé hoofdkussen specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken