Styldecor Fortuna topmatras

Loading...

Styldecor Fortuna topmatras

De Styldecor Fortuna topmatras is een topper met een dikte van 12 cm. De natuurlatex kern zorgt voor goede ventilerende eigenschappen en een goede veerkracht. De tijk is handgenopt, hoog ventilerend en gemaakt van Belgische damast.

 

  • Hoogte 12 cm, kern natuurlatex
  • Belgische damast tijk
  • Handgemaakt in België
  • Verkrijgbaar als splittopper

Prijs vanaf:

 862,00

Afmeting

Bij een afmeting van 70/80 x 200 cm

Styldecor Fortuna topmatras

Specificaties van de Styldecor Fortuna topmatras

MerkStyldecor
Matrashoogte12 cm
MatrashardhedenMedium
MatraskernNatuurlatex
TijkBelgisch damast
Breedte80 / 90 / 100 / 120 / 140 / 160 / 180 / 200
Lengte200 / 210 / 220

De Styldecor Fortuna topmatras

De Styldecor Fortuna topmatras heeft een hoogte van 12cm en een natuurlatex kern. Deze topper heeft goede ventilerende eigenschappen en zorgt voor een goede veerkracht en ergonomische ondersteuning. De tijk om de topper is gemaakt van Belgisch damast. Deze is doorstikt met wol/wildzijde voor een fijne aanraking en een perfect bedklimaat. De tijk is niet afritsbaar.

 

De Styldecor Fortuna topmatras is een heerlijke topmatras ter vervanging van je huidige topper of in combinatie met een Styldecor boxspring en Fortuna of Scandi matras.

Styldecor Fortuna topmatras detail
Styldecor Winkel Slaapspecialist Hendriksen Dordrecht

Slaapadvies voor de Styldecor Fotuna topmatras bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over de Styldecor Fotuna topmatras en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een topper die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Styldecor boxsprings, matrassen en topmatrassen. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

 

Een Styldecor Fortuna topmatras kopen doe je bij de Styldecor dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Styldecor specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken