Auping Prestige topmatras

Loading...

Auping Prestige topmatras

De Auping Prestige topmatras is verkrijgbaar in drie varianten met een ultiem ligcomfort. De buitenzijde van deze drie topmatrassen is gelijk, het verschil zit hem aan de binnenkant. Ervaar zelf wat jij het lekkerst vindt liggen.

 

  • Ultiem liggevoel
  • Verkrijgbaar als splittopper

Prijs vanaf:

 795,00

Afmeting

Bij een afmeting van 80 x 200 cm

Auping Original Boxspring Mute Hoofdbord Peach

Specificaties van het Auping Prestige topmatras

MerkAuping
Matrashoogte10 cm
Matraskern

Latex Pura Soft / Latex Pura Firm / HR schuim Visco

MatrashardhedenSoft / Firm / Medium
TijkTijk afritsbaar en wasbaar

Advies over de Auping Prestige topmatras bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over de Auping Prestige topmatras en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een matras die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Auping boxsprings, bedden, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan topmatrassen van Auping. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak voor de SleepImage Slaapmeting.

 

Een Auping Prestige topmatras kopen doe je bij de Auping dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Auping specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Auping Original Boxspring Hoofdbord Bold

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken