Auping Deluxe topmatras

Loading...

Auping Deluxe topmatras

De Auping Deluxe topmatras is een veerkrachtige en soepele topmatras welke perfect gecombineerd kan worden met de Auping Original boxspring en de Criade boxspring. Standaard uitgevoerd met afrtitsbare hoes.

 

  • Goed ventilerend
  • Verkrijgbaar als splittopper

Prijs vanaf:

 495,00

Afmeting

Bij een afmeting van 80 x 200 cm

Auping Tone Boxspring

Specificaties van het Auping Deluxe topmatras

MerkAuping
Matrashoogte8 cm
Matraskern

Perfo Latex

MatrashardhedenSoft
TijkTijk afritsbaar en wasbaar

Advies over de Auping Deluxe topmatras bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over de Auping Deluxe topmatras en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een matras die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Auping boxsprings, bedden, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan topmatrassen van Auping. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak voor de SleepImage Slaapmeting.

 

Een Auping Deluxe topmatras kopen doe je bij de Auping dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Auping specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Auping Tone Boxspring

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken