Hendriksen Belvedere 90% donzen dekbed

Loading...

Hendriksen Belvedere 90% donzen dekbed

Het Hendriksen Belvedere dekbed wordt vervaardigd door Jonk Volendam. Dit dekbed is gevuld met een hoogwaardige 90% witte Poolse ganzendons. Het dekbed is licht in gewicht en heeft een opstaande rand waardoor deze optimaal isoleert tot aan de buitenzijde van het dekbed. Het dekbed is cassette gestikt zodat er geen warmte verlies is op de stiknaden.

 

  • 90% witte ganzendons

Prijs vanaf:

 299,00

Afmeting

Bij een afmeting van 140 x 200 cm, WK4

Hendriksen Belvedere dekbed ganzen dons

Specificaties van het Hendriksen Belvedere dekbed

MerkHendriksen
Lengtematen200 / 220 / 240 cm
Breedtematen140 / 200 / 240 / 220 / 260 / 280 cm
SeizoenWK1 / WK2 / WK3 / WK4 / DUO
Vulling dekbed 90% witte Poolse ganzendons
Tijk materiaal 100% katoen batist NM150

Advies over het Belvedere dekbed bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden al je vragen over het Hendriksen Belvedere donzen dekbed en geven het beste advies, zo slaap je altijd onder een dekbed dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan kussens, dekbedden, toppers, futons en onderdekens. In onze showroom hebben wij een ruime keuze dekbedden. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

 

Een Hendriksen Belvedere donzen dekbed kopen doe je bij de slaapspecialist van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé dekbedden specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Hendriksen Slaapspeciliast dekbedden Dons

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken