Hendriksen Grand Cru Air 100% donzen dekbed

Loading...

Hendriksen Grand Cru Air 100% donzen dekbed

Het Hendriksen Grand Cru Air dekbed wordt vervaardigd door Jonk Volendam. Dit dekbed is gevuld met de hoogwaardige 100% witte Pilsener ganzendons. Door het toepassen van ventilatiekanalen over de gehele breedte van het dekbed worden de natuurlijke warmte-isolerende en vochtregulerende eigenschappen van dons versterkt. Een teveel aan warmte en vocht wordt op deze manier makkelijker aan de buitenlucht afgestaan.

 

  • 100% witte Pilsener ganzendons
  • Tijk van katoen, Tencel en zijde
  • Ventilatiekanalen

Prijs vanaf:

 479,00

Afmeting

Bij een afmeting van 140 x 200 cm, WK6

Hendriksen Grand Cru Air dekbed ganzen donzen 100%

Specificaties van het Hendriksen Grand Cru Air dekbed

MerkHendriksen
Lengtematen220 / 240 cm
Breedtematen140 / 160 / 200 / 240 / 260 cm
SeizoenWK2 / WK3 / WK4 / WK5 / WK6
Vulling dekbed 100% witte Pilsener ganzendons
Tijk materiaal 50% katoen / 40% Tencel / 10% zijde

Advies over het Grand Cru Air dekbed bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden al je vragen over het Hendriksen Grand Cru Air donzen dekbed en geven het beste advies, zo slaap je altijd onder een dekbed dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan donzen kussens, dekbedden toppers, futons en onderdekens. In onze showroom hebben wij een ruime keuze dekbedden. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

 

Een Hendriksen Grand Cru Air donzen dekbed kopen doe je bij de slaapspecialist van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé dekbedden specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Hendriksen Slaapspeciliast dekbedden Dons

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken