Pullman Goldline Comforttopper

Loading...

Pullman Goldline Comforttopper

De Pullman Goldline Comforttopper bestaat uit twee verschillende types. Zij hebben alle twee een Damast tijk en zijn afgedekt met een mix van wol, katoen en zijde en aangevuld met Comfortfill. Er is een keuze uit Natuurlatex en een pocketveer.

 

  • Verkrijgbaar als splittopper
  • Sensity behandeling

Prijs vanaf:

 600,00

Afmeting

Bij een afmeting van 80/90 x 200 cm

Pullman Goldline Comforttopper

Specificaties van de Pullman Goldline Comforttoppers

Merk Pullman
Matrashoogte 8 cm / 12 cm
Matraskern Natuurlatex / Pocketveer
Tijk afritsbaar Nee
Tijk wasbaar Nee

Pullman Goldline Comforttoppers collectie

De Pullman Goldline Comforttopper van natuurlatex.

prijs vanaf € 600,-

 

De Pullman Goldline Comforttopper met Pocketveer.

prijs vanaf € 900,-

Pullman Goldline Comforttopper
Pullman Goldline Comforttopper

Slaapadvies voor de Pullman Goldline Comforttopper bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over de Pullman Goldline comforttopper en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een topmatras die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Pullman boxsprings, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan topmatrassen van Pullman. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

 

Een Pullman Goldline comforttopper kopen doe je bij de Pullman dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Pullman specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken