Röwa Selecta TF5 matras

Loading...

Röwa Selecta TF5 matras

De Röwa Selecta TF5 matras is een pocketveer matras afgedekt met een hoogwaardig gegolfd koudschuim. Dit 7 zone pocket matras is uitermate geschikt voor gebruik op eenvoudige lattenbodems.

 

  • Hoogte matras 22 cm
  • In soepel, medium en stevig comfort
  • Tonvormige pocketveren in 7 zones
  • Wasbare of reinigbare hoes

Prijs vanaf:

 549,00

Afmeting

Bij een afmeting van 80/90/100 x 200 cm

Rowa Fabriek Ecco2 Sensitive matras

Specificaties van de Röwa Selecta TF5 matras

MerkRöwa Selecta
Matraskernhoogte19 cm
MatrashardhedenSoepel / Medium / Stevig
TijkJersey wasbaar / Jersey wol / Satijn 

Advies over Röwa Selecta TF5 matras bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over de Röwa Selecta TF5 matras en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een matras dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Röwa lattenbodems en matrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

 

Een Röwa Selecta TF5 matras kopen doe je bij de Röwa dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Röwa specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

SleepImage Meting

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken