SleepImage Gold Pocket matras

Loading...

SleepImage Gold Pocket matras

De Sleepimage Gold pocketveer matras heeft een 5 of 7 zone pocketveer interieur en is afgedekt met 100% natuurlatex. De pocketveer in deze matras is lager dan bij de Silver Pocket matras waardoor deze stabieler is en is afgedekt met een dikkere laag natuurlatex. Dit matras geeft je een perfecte ondersteuning, en biedt optimale ventilatie en vochtverwerking.

 

  • Pocketveer kern 12 cm
  • Lichaamsprofiel (12 varianten)
  • Optimale ventilatie
  • Ultiem ligcomfort

Prijs vanaf:

 1.435,00

Afmeting

Bij een afmeting van 80 x 200 cm

Specificaties van de SleepImage Gold Pocket matras

MerkSleepImage
Matrashoogte23 cm
MatraskernGroen / Blauw / Paars / Oranje
MatrashardhedenSoepel / Medium / Stevig
TijkTijk afritsbaar en (chemisch) wasbaar

Opbouw van de SleepImage Gold Pocket matras

De Sleepimage Gold Pocket matras heeft een interieur van 12 cm hoge pocketveren welke ingedeeld zijn in 5 of 7 zones, afhankelijk van je lichaamsbouw. Die bepalen we aan de hand van het SleepImage meetsysteem. De 500 thermisch geharde pocketveren zijn aan beide zijde afgedekt met 4 cm natuurlatex. Dit Hevea Foam natuurlatex geeft samen met de pocketveren een perfecte ondersteuning, ventilatie en vochtverwerking. De zijbalken rondom de pocketveren zijn gemaakt van polyether. Dit is een vrij stevige rand om de veren op hun plek te houden.

SleepImage Platinum boxspring
SleepImage Matras Natuurlijke Materialen Doorsnede Tijk

Matrastijken SleepImage

Bij de aanschaf van een SleepImage matras heb je een keus in tijken, dit wordt ook wel de matrashoes genoemd. De tijken hebben allemaal unieke eigenschappen waardoor je de matras nog meer aan jouw wensen kunt aanpassen. Er is in totaal keuze uit drie verschillende tijken. 

Matrashoes Clima is gemaakt van een elastische breistof. Deze is doorstikt met 400 gr/m2 Climawat.

 

De tijk is afritsbaar en machine wasbaar op 40 graden.

Matrashoes Nature is gemaakt van een elastische breistof. Deze is doorstikt met 500 gr/m2 Woolmix.

 

De tijk is afritsbaar en chemisch reinigbaar.

Matrashoes Finesse is gemaakt van een elastische velours breistof en doorstikt met 600 gr/m2 wol, bamboe, zijde, climavezel en ReWool.

 

De tijk is afritsbaar en Chemisch reinigbaar.

Naast de keuze uit deze drie tijken kun je ook kiezen voor DUO optie. Je matras uitgevoerd in DUO optie wil zeggen dat je twee matraskernen in één grote matrashoes stopt. Op deze manier kan je bijvoorbeeld een Soepel matras in lichaamsprofiel X met een Stevig matras in lichaamsprofiel Y combineren. Zo kunnen jij en bedpartner slapen op de matras die bij jouw past. 

 

Vind je het fijn om je matras regelmatig te draaien en te keren, wat we aanraden bij de matrassen van SleepImage, kun je ook kiezen voor een tijk met border en handgrepen. De Standaard matrastijken bij SleepImage zijn rond afgewerkt en hebben geen handvaten. Tegen meer prijs kun je kiezen voor een hoekig, border, afwerking waarbij standaard handgrepen worden verwerkt aan de zijkanten van de matras.

Afmetingen van de SleepImage Gold Pocket matras

De SleepImage Gold Pocket matras is er in alle mogelijke maten. De standaard éénpersoons matrassen zijn er in breedte maten 80, 90, 100 en 120 cm. De tweepersoons matrassen, die normaal gesproken in DUO optie geleverd worden, zijn er in breedte maten 140, 160, 180 en 200 cm. De SleepImage Gold Pocket matras wordt standaard gemaakt in de lengtes 190, 200, 210 en 220 cm.

 

De gehele Sleepimage collectie wordt in Nederland gemaakt en is volledig aanpasbaar aan jouw wensen qua ondersteuning, comfort en afwerking. Omdat alle producten in Nederland gemaakt worden is maatwerk geen enkel probleem.

SleepImage Gold Pocket matras
SleepImage Meting

Advies over SleepImage Gold Pocket matras bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over de SleepImage Gold Pocket matras en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een matras dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan SleepImage boxsprings, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan matrassen van SleepImage. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak voor de SleepImage Slaapmeting.

 

Een SleepImage Gold Pocket matras kopen doe je bij de SleepImage dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé SleepImage specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken