Styldecor Scandi matras

Loading...

Styldecor Scandi matras

De Styldecor Scandi matras is een boxspringmatras in dezelfde stoffering als uw boxspring. Deze matras heeft dezelfde kwalitatieve basis als de Styldecor Fortuna en Prestige 1500 matras en wordt gebruikt op een boxspring in combinatie met een topmatras. Deze combinatie biedt dan het ultieme slaapcomfort.

 

  • Anatomische pocketveer kern
  • Stoffering in stof naar keuze
  • Handgemaakt in België

Prijs vanaf:

 1.142,00

Afmeting

Bij een afmeting van 70/80 x 200 cm

Styldecor Styl boxspring Scandi matras

Specificaties van de Styldecor Scandi matras

MerkStyldecor
Matrashoogte24 cm
MatrashardhedenSoepel / Medium / Stevig / Extra stevig
MatraskernAnatomische pocketveer 7 zone
ComfortlaagLatex
Breedte80 / 90 / 100 / 120 / 140 / 160 / 180 / 200
Lengte200 / 210 / 220

Styldecor Scandi matras

Styldecor Scandi 1500

Styldecor Scandi 1500 matras heeft een pocketveer kern van 500 veren/m2 met een rijkelijke tussenlaag van katoen. Beide afdeklagen zijn van 4 cm latex, afwerking is een boxspringstof en de spiegel bevat antislip.

Styldecor Styl boxspring Scandi matras
Styldecor Winkel Slaapspecialist Hendriksen Dordrecht

Advies over Styldecor Scandi matras bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over de Styldecor Scandi matras en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een matras dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Styldecor boxsprings, matrassen en topmatrassen. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak voor de SleepImage Slaapmeting.

 

Een Styldecor Scandi matras kopen doe je bij de Styldecor dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Styldecor specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken