Styldecor Cuvette boxspring

Loading...

Styldecor Cuvette boxspring

De Styldecor Cuvette boxspring is uniek in zijn soort door de verdiepte spiegel. Door deze verdieping sluit de matras langs de randen heel mooi en strak aan op de boxspring. De boxspring is daarnaast helemaal naar wens samen te stellen in poten, stoffen, hoofdborden en matrassen.

 

  • Volledig naar wens samen te stellen
  • Handgemaakt in België
  • Strakke uitstraling door verdiepte spiegel

Prijs vanaf:

 1.029,00

Afmeting

Bij een afmeting van 70/80/90 x 200 cm, exclusief matras en hoofdbord.

Styldecor stoffen stoffering

Specificaties van de Styldecor Cuvette boxspring

MerkStyldecor
Hoogte14 / 24 cm
Breedte70 / 80 / 90 / 100 / 120
Lengte200 / 210 / 220
UitvoeringVlak / Elektrisch verstelbaar

Cuvette boxspring modellen

De Cuvette boxspring van Styldecor heeft een verdiepte spiegel. Met de spiegel bedoelen we de bovenkant van de boxspring. Door deze verdieping sluit de matras langs de randen veel mooier aan op de boxspring. Deze verdieping heeft 2 voordelen, de eerste is dat het er mooier en strakker uitziet. De tweede is dat de matras eigenlijk niet kan verschuiven. De Cuvette box is verkrijgbaar in 2 verschillende hoogtes, 14 en 24 cm.

 

Het boxspring model Cuvette van het Belgische Styldecor is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een stijlvolle, klassieke en comfortabele boxspring. Door zijn hoogwaardige afwerking en luxe uitstraling zal deze boxspring zeker niet misstaan in jouw slaapkamer. 

Styldecor Cuvette Boxspring

Matrassen voor jouw Cuvette boxspring

De tijdloze Styldecor Cuvette boxspring is een pocketgeveerde boxspring welke de perfecte basis vormt voor de Styldecor matrassen. Zowel de Styldecor Fortuna als Prestige matrassen kunnen gecombineerd worden, maar ook de gestoffeerde Scandi matras ligt heerlijk op deze boxspring. Als je kiest voor een gestoffeerd matras uit de Styldecor collectie doe je dit in combinatie met een Styldecor topmatras. De afdeklagen in de topmatras als in de witte matrassen zorgen voor een ongeëvenaard comfort. De pocketveren in de matras en boxspring zorgen voor de perfecte ondersteuning. Zo slaap je altijd op een boxspring die perfect bij jouw past. 

 

Niet gecharmeerd van de Styldecor matrassen, maar wel van de Styldecor boxspring. Kies dan voor een ander matras uit onze collectie. Naast Styldecor matrassen hebben we ook pocketveer matrassen van Auping, SleepImage en Pullman.

Styldecor Cuvette boxspring hoofdborden

De Styldecor Cuvette boxspring kan naar wens worden samengesteld met een hoofdbord en voetbord. De collectie bestaat uit 26 verschillende modellen, van strak en modern tot klassiek. De hoofdborden worden met de hand gestoffeerd in in België. De hoofdborden van Styldecor kunnen in verschillende breedtes worden gekozen. Zo kun je kiezen voor dezelfde breedte als de boxspring, maar ook oversized is mogelijk. Door verschillende hoogtes kies je altijd het hoofdbord dat perfect past bij jouw slaapkamer.

Styldecor Winkel Slaapspecialist Hendriksen Dordrecht

Slaapadvies voor de Styldecor Cuvette boxspring bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over de Styldecor Cuvette boxspring en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een boxspring die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Styldecor boxsprings, matrassen en topmatrassen. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

 

Een Styldecor Cuvette boxspring kopen doe je bij de Styldecor dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Styldecor specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken