Texeler Bovenste Beste 4jr dekbed

Loading...

Texeler Bovenste Beste 4jr dekbed

Dit Texeler Bovenste Beste 4jr. dekbed is een luxe vier seizoenen dekbed gemaakt van 100% zuivere dubbelgekamde Texelse lamswol met een geweven tijk van Tencel en wol. De fantastische eigenschappen van wol heb je op deze manier niet alleen aan de binnenzijde maar ook aan de buitenzijde van het dekbed.

 

  • 100% Zuivere dubbelgekamde Texelse lamswol
  • Voelt licht aan door minder vulgewicht
  • Vier seizoenen dekbed

Prijs vanaf:

 419,00

Afmeting

Bij een afmeting van 140 x 200 cm

Texeler Bovenste Beste

Specificaties van het Texeler Bovenste Beste dekbed

MerkTexeler
Lengtematen200 / 220 cm
Breedtematen140 / 200 / 240 / 220 cm
Seizoen4 Seizoenen
Vulling dekbed 100% Zuivere dubbelgekamde lamswol
Tijk materiaal 90% Tencel / 10% wol

Texeler 4 seizoenen dekbed

Dit is het allerbeste dekbed binnen de collectie van Texeler voor het hele jaar door. Het dekbed past zich probleemloos aan alle omstandigheden aan en heeft een subliem comfort. Door de unieke samenstelling van lamswol met een Tencel en wollen tijk is dit vier seizoenen dekbed in totaalgewicht lager dan een gewoon wollen dekbed. Op deze manier heb je met minder wol vulling een hoger comfort.

 

  • Het zomerdeel, met een vulling van 220 gr/m2.
  • Het voor- en najaarsdeel, met een vulling van 410 gr/m2.
Texeler Dekbedden
Dekbedden Kussen Hendriksen Dordrecht Slaapspecialist

Advies over het Texeler Bovenste Beste dekbed bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden al je vragen over het Texeler Bovenste Beste dekbed en geven het beste advies, zo slaap je altijd onder een dekbed dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Texeler kussens, dekbedden toppers, futons en onderdekens. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan Texeler producten. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

 

Een Texeler Bovenste Beste dekbed kopen doe je bij de Texeler dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Texeler specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken