Texeler PuurNatuur Perkal 4jr dekbed

Loading...

Texeler PuurNatuur Perkal 4jr dekbed

Dit Texeler PuurNatuur Perkal dekbed is een vier seizoenen dekbed gemaakt van 100% zuivere Texelse scheerwol en een kwalitatief hoogstaande perkal katoen. De veerkracht van deze wol zorgt ervoor dat het dekbed heel licht aanvoelt. Je slaapt in de zomer koel en bij winterse temperaturen heerlijk warm.

 

  • 100% Zuivere Texelse scheerwol
  • Kwalitatief hoogstaande perkaline katoen
  • Vier seizoenen dekbed

Prijs vanaf:

 209,00

Afmeting

Bij een afmeting van 140 x 200 cm

Texeler Dekbed Puur Natuur Perkal 4 seizoenen

Specificaties van het Texeler PuurNatuur Perkal dekbed

MerkTexeler
Lengtematen200 / 220 cm
Breedtematen140 / 200 / 240 / 220 cm
Seizoen4 Seizoenen
Vulling dekbed 100% Zuivere scheerswol
Tijk materiaal Katoenperkal

Texeler 4 seizoenen dekbed

Dit mooie PuurNatuur Perkal dekbed van Texeler bestaat uit twee delen. Een zomerdeel en voor – najaarsdeel welke samen een winterdekbed vormen. 

 

  • Het zomerdeel, met een vulling van 250 gr/m2.
  • Het voor- en najaarsdeel, met een vulling van 450 gr/m2.

 

In de koude maanden rits je deze twee delen makkelijk aan elkaar waardoor er een comfortabel winterdekbed ontstaat met een vulling van 700 gr/m2.

Texeler Dekbedden
Dekbedden Kussen Hendriksen Dordrecht Slaapspecialist

Advies over het Texeler PuurNatuur Perkal dekbed bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden al je vragen over het Texeler PuurNatuur Perkal dekbed en geven het beste advies, zo slaap je altijd onder een dekbed dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Texeler kussens, dekbedden toppers, futons en onderdekens. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan Texeler producten. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

 

Een Texeler PuurNatuur Perkal dekbed kopen doe je bij de Texeler dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Texeler specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken