Styldecor Fortuna matras

Loading...

Styldecor Fortuna matras

De Styldecor Fortuna matrassen hebben allemaal dezelfde kwalitatieve basis. Een anatomisch gevormde pocketverenkern die bestaat uit 7 ergonomische comfortzones. Deze kern is afgedekt met aan beide zijde 4cm latex. De tijk van de Fortuna matrassen is een op klassieke, Engelse manier handgenopte Belgische damast. Met een natuurlijke doorstikking van wol en wildzijde zorgen de matrassen voor een uitstekend bedklimaat en goede vocht en warmte afvoer.

 

  • Anatomische pocketveer kern
  • Belgische damast tijk
  • Handgemaakt in België
  • Vijf verschillende types

Prijs vanaf:

 1.211,00

Afmeting

Bij een afmeting van 70/80 x 200 cm

Specificaties van de Styldecor Fortuna matras

MerkStyldecor
Matrashoogte30 / 33 / 34 cm
MatrashardhedenSoepel / Medium / Stevig / Extra stevig
MatraskernAnatomische pocketveer 7 zone
ComfortlaagLatex
Breedte80 / 90 / 100 / 120 / 140 / 160 / 180 / 200
Lengte200 / 210 / 220

Styldecor Fortuna matrassen collectie

De Styldecor Fortuna matrassen collectie bestaat uit vijf verschillende pocketveer matrassen die verschillen in aantal veren. Ieder matras heeft een basis van een anatomisch gevormde pocketveer kern. De matrassen hebben vier stevige handvatten en ventilatiegaten die het matras compleet maken. 

Styldecor Fortuna 750 matras heeft een pocketveer kern van 300 veren/m2 met een rijkelijke tussenlaag van katoen. Beide afdeklagen zijn van 4 cm latex en de damast tijk is doorstikt met wol/wildzijde.

 

prijs vanaf € 1.211,-

Styldecor Fortuna 1500 matras heeft een pocketveer kern van 500 veren/m2 met een rijkelijke tussenlaag van katoen. Beide afdeklagen zijn van 4 cm latex en de damast tijk is doorstikt met wol/wildzijde.

 

prijs vanaf € 1.348,-

Styldecor Fortuna 3000 matras heeft een pocketveer kern van 1000 veren/m2 met een rijkelijke tussenlaag van katoen. Beide afdeklagen zijn van 4 cm latex en de damast tijk is doorstikt met wol/wildzijde.

 

prijs vanaf € 1.612,-

Styldecor Fortuna 5000 matras heeft een pocketveer kern van 1000 veren/m2 met een minipocketveer van 3cm en een rijkelijke tussenlaag van katoen. Beide afdeklagen zijn van 4 cm latex en de damast tijk is doorstikt met wol/wildzijde.

 

prijs vanaf € 1.742,-

Styldecor Fortuna 10000 matras heeft een pocketveer kern van 3500 veren/m2 met een rijkelijke tussenlaag van katoen. Beide afdeklagen zijn van 3 cm 100% anatomische natuurlatexlatex en de damast tijk is doorstikt met wol/wildzijde.

 

prijs vanaf € 1.989,-

Styldecor Damast Tijk
Styldecor Winkel Slaapspecialist Hendriksen Dordrecht

Advies over Styldecor Fortuna matras bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over de Styldecor Fortuna matras en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een matras dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Styldecor boxsprings, matrassen en topmatrassen. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak voor de SleepImage Slaapmeting.

 

Een Styldecor Fortuna matras kopen doe je bij de Styldecor dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Styldecor specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken