Styldecor Prestige matras

Loading...

Styldecor Prestige matras

De Styldecor Prestige matrassen hebben allemaal dezelfde kwalitatieve basis. Een anatomisch gevormde pocketverenkern die bestaat uit 7 ergonomische comfortzones. Deze kern is afgedekt met aan beide zijde 4cm latex. De tijk van de Prestige matrassen is een revolutionaire en luxueuze Tencel dubbeldoek met een hoog ventilerend vermogen en een antialergische werking heeft. Met een natuurlijke doorstikking van wol en wildzijde zorgen de matrassen voor een uitstekend bedklimaat en goede vocht en warmte afvoer.

 

  • Anatomische pocketveer kern
  • Jersey Tencel tijk
  • Handgemaakt in België
  • Vijf verschillende types

Prijs vanaf:

 1.211,00

Afemting

Bij een afmeting van 70/80 x 200 cm

Styldecor Prestige matras

Specificaties van de Styldecor Prestige matras

MerkStyldecor
Matrashoogte30 / 33 / 34 cm
MatrashardhedenSoepel / Medium / Stevig / Extra stevig
MatraskernAnatomische pocketveer 7 zone
ComfortlaagLatex
Breedte80 / 90 / 100 / 120 / 140 / 160 / 180 / 200
Lengte200 / 210 / 220

Styldecor Prestige matrassen collectie

De Styldecor Prestige matrassen collectie bestaat uit vijf verschillende pocketveer matrassen die verschillen in aantal veren. Ieder matras heeft een basis van een anatomisch gevormde pocketveer kern. De matrassen hebben vier stevige handvatten en ventilatiegaten die het matras compleet maken. 

Styldecor Prestige 750 matras heeft een pocketveer kern van 300 veren/m2 met een rijkelijke tussenlaag van katoen. Beide afdeklagen zijn van 4 cm latex en de jersey tijk is doorstikt met wol/wildzijde.

 

prijs vanaf € 1.211,-

Styldecor Prestige 1500 matras heeft een pocketveer kern van 500 veren/m2 met een rijkelijke tussenlaag van katoen. Beide afdeklagen zijn van 4 cm latex en de jersey tijk is doorstikt met wol/wildzijde.

 

prijs vanaf € 1.348,-

Styldecor Prestige 3000 matras heeft een pocketveer kern van 1000 veren/m2 met een rijkelijke tussenlaag van katoen. Beide afdeklagen zijn van 4 cm latex en de jersey tijk is doorstikt met wol/wildzijde.

 

prijs vanaf € 1.612,-

Styldecor Prestige 5000 matras heeft een pocketveer kern van 1000 veren/m2 met een minipocketveer van 3cm en een rijkelijke tussenlaag van katoen. Beide afdeklagen zijn van 4 cm latex en de jersey tijk is doorstikt met wol/wildzijde.

 

prijs vanaf € 1.742,-

Styldecor Prestige 10000 matras heeft een pocketveer kern van 3500 veren/m2 met een rijkelijke tussenlaag van katoen. Beide afdeklagen zijn van 3 cm 100% anatomische natuurlatexlatex en de jersey tijk is doorstikt met wol/wildzijde.

 

prijs vanaf € 1.989,-

Styldecor Prestige matras tijk
Styldecor Winkel Slaapspecialist Hendriksen Dordrecht

Advies over Styldecor Prestige matras bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden graag al je vragen over de Styldecor Prestige matras en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een matras dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Styldecor boxsprings, matrassen en topmatrassen. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak voor de SleepImage Slaapmeting.

 

Een Styldecor Prestige matras kopen doe je bij de Styldecor dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Styldecor specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken