Texeler Multikeus 120 dekbed

Loading...

Texeler Multikeus 120 dekbed

Het Texeler Multikeus 120 dekbed is een hoogzomer dekbed gemaakt van 100% zuiver wol met een tijk van Katoen. Het Multikeus 120 hoogzomerdekbed is onderdeel uit de Multikeus collectie. Deze collectie dekbedden bestaat uit vier verschillende dekbedden, hoogzomer, zomer, voor- najaar en winter. Perfect om met elkaar te combineren.

 

  • 100% Zuivere Texelse wol
  • Tijk van Katoen
  • Hoogzomer dekbed

Prijs vanaf:

 87,00

Afmeting

Bij een afmeting van 140 x 200 cm

Texeler Dekbed Multikeus 120 Hoogzomer

Specificaties van het Texeler Multikeus 120 dekbed

MerkTexeler
Lengtematen200 / 220 cm
Breedtematen140 / 200 / 240 / 220 cm
SeizoenHoogzomer
Vulling dekbed 100% Zuivere wol
Tijk materiaal Katoen

De Texeler Multikeus collectie

De Multikeus collectie bestaat uit vier dekbedden die los van elkaar verkrijgbaar zijn. Zo kun je naar eigen voorkeur het perfecte dekbed samenstellen. De dekbedden kunnen aan elkaar gekoppeld worden door middel van drukknopen.

 

  • Hoogzomer dekbed met een vulling van 120 gr/m2
  • Zomer dekbed met een vulling van 200 gr/m2
  • Voor- najaar dekbed met een vulling van 400 gr/m2
  • Winter dekbed met een vulling van 600 gr/m2
Texeler Dekbedden
Dekbedden Kussen Hendriksen Dordrecht Slaapspecialist

Advies over het Texeler Multikeus 120 dekbed bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden al je vragen over het Texeler Multikeus 120 hoogzomer dekbed en geven het beste advies, zo slaap je altijd onder een dekbed dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan Texeler kussens, dekbedden toppers, futons en onderdekens. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan Texeler producten. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

 

Een Texeler Multikeus 120 hoogzomer dekbed kopen doe je bij de Texeler dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé Texeler specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken