Hendriksen Down Surround kussen

Loading...

Hendriksen Down Surround kussen

Het Hendriksen Down Surround kussen wordt vervaardigd door Jonk Volendam. Dit kussen bestaat uit drie lagen, de kern is gevuld met kleine ganzenveertjes welke zorgt voor een stevige en dragende basis. Daaromheen is het kussen afgevuld met 90% ganzendons welke heerlijk zacht is.

 

  • Kern van ganzenveertjes
  • Rondom ganzendons

Prijs vanaf:

 119,00

Hendriksen Kussens

Specificaties van het Hendriksen Down Surround hoofdkussen

MerkHendriksen
VullingKern 100% ganzenveertjes
Rondom 90% ganzendons
Tijk100% katoenen batist
Maatvoering45 x 60 cm / 60 x 70 cm
WasbaarheidChemisch reinigbaar
SlaappositieGeschikt voor rug-, zij- en buikslapers

Advies over het Down Surround kussen bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden al je vragen over het Hendriksen Down Surround donzen kussen en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een hoofdkussen dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan kussens, dekbedden, toppers, futons en onderdekens. In onze showroom hebben wij een ruime keuze hoofdkussen. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

 

Een Hendriksen Down Surround kussen kopen doe je bij de slaapspecialist van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé hoofdkussen specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Hendriksen kussens kapok dons

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken