Hendriksen Laguna kussen

Loading...

Hendriksen Laguna kussen

Het Hendriksen Laguna kussen is vervaardigd door Jonk Volendam. Dit kussen heeft een Dreamball vulling dat nog volumineuzer en zachter is dan de holle vezel bolletjes.

 

  • Dreamball vulling
  • In hoogte aanpasbaar

Prijs vanaf:

 59,00

Hendriksen Kussens

Specificaties van het Hendriksen Laguna hoofdkussen

MerkHendriksen
VullingDreamball
TijkKatoen satijn
Maatvoering45 x 60 cm / 60 x 70 cm
WasbaarheidChemisch reinigbaar
SlaappositieGeschikt voor rug-, zij- en buikslapers

Advies over het Laguna kussen bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden al je vragen over het Hendriksen Laguna kussen en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een hoofdkussen dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan kussens, dekbedden, toppers, futons en onderdekens. In onze showroom hebben wij een ruime keuze hoofdkussen. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

 

Een Hendriksen Laguna kussen kopen doe je bij de slaapspecialist van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé hoofdkussen specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Hendriksen kussens kapok dons

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken