Hendriksen Kapok kussen

Loading...

Hendriksen Kapok kussen

Het Hendriksen Kapok kussen wordt vervaardigd door Jonk Volendam. Dit kussen is gevuld met kapok van de kapok boom welke groeit op Java. De originele 1a Java Kapok is lichter en zachter dan katoen. Kapok heeft een goede vochtopnemende, sneldrogende en goed ademende werking. Dit kussen is leverbaar in Box, Punt of Curve model.

 

  • Javakapok vulling
  • In hoogte aanpasbaar

Prijs vanaf:

 49,00

Hendriksen Kussens

Specificaties van het Hendriksen Kapok hoofdkussen

MerkHendriksen
Vulling1a Javakapok
Tijk100% katoenen batist
Maatvoering45 x 60 cm / 60 x 70 cm
WasbaarheidChemisch reinigbaar
SlaappositieGeschikt voor rug-, zij- en buikslapers

Advies over het Kapok kussen bij Slaapspecialist Hendriksen

We beantwoorden al je vragen over het Hendriksen Kapok kussen en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een hoofdkussen dat het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan kussens, dekbedden, toppers, futons en onderdekens. In onze showroom hebben wij een ruime keuze hoofdkussen. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.

 

Een Hendriksen Kapok kussen kopen doe je bij de slaapspecialist van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé hoofdkussen specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht.

Hendriksen kussens kapok dons

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken