Thuisadvies

Thuisadvies

Onze winkel is door de lockdown helaas gesloten, maar wij blijven wakker en bereikbaar. Wij bieden sinds enige tijd thuisadvies aan. Onze persoonlijke adviseur komt graag bij u thuis voor een vrijblijvende presentatie en deskundig advies, wanneer het u uitkomt! Wij staan voor u klaar. Want misschien heeft u, zeker in deze tijd, meer dan ooit behoefte aan een goede boxspring of matras. Uiteraard nemen we alle corona-maatregelen in acht.

Book an appointment with Salon using Setmore
Contact: 078-6134490

Openingstijden
di-za 10:00 tot 17:00
 
 

Hendriksen thuisadvies, hoe werkt het?

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door op de afspraak knop te klikken of door contact op te nemen via e-mail, telefoonnummer of social media. Wij hebben tijdens het bezoek alle nodige kleurstalen, meetapparatuur en presentatiemiddelen bij ons. Onze winkel komt gewoon naar u toe! Wij bespreken met u uw wensen, geven inzicht in de mogelijkheden en voorzien u van meerdere goede ideeën. Middels eenvoudige maar unieke thuismetingen, kunnen we u tezamen met ons brede aanbod van perfect advies voorzien. Zo slaapt u altijd in een bed wat op uw lijf geschreven is.

Book an appointment with Salon using Setmore
 

Gratis slaapmeting

Beddenspecialist Hendriksen heeft een tijdelijke bedpartner in de aanbieding! Dit is een elastische band die u ’s nachts om uw borst draagt, met daarin een sensor. Na drie nachten heeft de zogenaamde SlaapID-sensor de volgende informatie opgeslagen: slaaphouding, slaapbeweging, slaapklimaat en slaapritme. Maak u op voor verassende resultaten, want wij zien regelmatig dat notoire buikslapers in werkelijkheid zijslapers zijn en zelfbenoemde stilliggers al woelend in bed een halve marathon afleggen. Onderzoek wees zelfs uit dat 92% van de SlaapID-gebruikers tot nieuwe inzichten kwam! Met die inzichten en onze jarenlange ervaring kunt u de perfecte combinatie van bedbodem, matras en kussens in huis halen.

verbouwings uitverkoop

Verbouwings uitverkoop

U kunt het overzicht van alle showroommodellen aanbiedingen bekijken en een bed/matras/bedbodem reserveren op www.beddenopruiming.nl! U bent welkom om alle showroommodellen persoonlijk te bekijken en te testen in onze winkel. Uiteraard houden wij rekening met alle veiligheidsmaatregelen.

 

De ervaring van...