SleepImage Gold Boxspring Classic hoofdbord

SleepImage boxsprings

De SleepImage boxsprings kenmerken zich door de hoge kwaliteit pocketveren die in de boxspring gebruikt worden. De boxsprings zijn gezoneerd, dat wil zeggen dat er in de boxsprings ook schouder en lendezones zitten. Deze zones zijn er voor net dat beetje extra ondersteuning en ergonomie die je tijdens je 7 – 8 uur nachtrust nodig hebt. Evenals in de matrassen zit ook in de boxsprings 100% natuurlatex verwerkt. Deze natuurlatex wordt in Nederland gemaakt. Door de strenge controles van de Nederlandse en Duitse keuringsdiensten, kunnen we gerust stellen dat dit de beste meest zuivere, duurzame en ergonomische natuurlatex is. Met dit soort materialen werken we graag bij Slaapspecialist Hendriksen. 

Een SleepImage boxspring kopen bij Slaapspecialist Hendriksen

De kwaliteit van onze SleepImage collectie is ongekend. De boxsprings zijn gemaakt van een duurzaam massief houten frame en afgewerkt met een 100% natuurlatex afkomstig uit de rubberboom. Deze latex wordt in Nederland geschuimd en voldoet dus aan meest strenge eisen. Naast het hout en de latex worden de boxspring gestoffeerd met de mooiste stoffen. Deze stoffen worden daarnaast ook gebruikt voor het stofferen van hoofdborden, onderframes en indien gewenst de matrassen. 

 

De slaapspecialisten van Hendriksen maken gebruik van het unieke Sleepimage meetsysteem. In 3 stappen komen we tot een advies dat aansluit bij jouw situatie waarbij de Sleepimage boxsprings perfect aansluiten. In de boxsprings zijn zones aangebracht die overeen komen bij de verschillende lichaamsvormen die door het meetsysteem worden gemeten. Maak een afspraak of kom langs bij Slaapspecialist Hendriksen en ervaar zelf onze unieke en persoonlijke manier van werken. Want jouw slaap verdient onze aandacht.

SleepImage Gold Boxspring Hoofdbord Classic
SleepImage Meting

Slaapadvies voor SleepImage boxsprings bij dé SleepImage dealer in Dordrecht

We beantwoorden graag al je vragen over de SleepImage boxsprings en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een boxspring die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan SleepImage boxsprings, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan SleepImage producten.

 

Een SleepImage boxspring kopen doe je bij dé SleepImage dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé SleepImage specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken