SleepImage Gold Pocket matras

SleepImage matrassen

De veelzijdige matrascollectie van SleepImage bestaat uit verschillende pocketveer en latex matrassen. De pocketveer matrassen zijn uniek in opbouw door gebruik van lichaamsprofielen en natuurlatex afdeklagen. Met vier lichaamsprofielen in drie verschillende comfortklasse is er voor iedereen een passend matras die perfect bij je past. De latex matras is met zijn unieke opbouw van 100% natuurlatex optimaal in comfort en CO2 negatief.

SleepImage Gold Pocket matras

SleepImage Pocket matrassen

De SleepImage pocketveer matras collectie bestaat uit drie verschillende matrassen, de Silver, Gold en Platinum Pocket. Alle drie de verschillende matrassen zijn in ondersteuning aangepast aan je lichaamsprofiel, verschil zit in afdeklagen, balken en pocketveren. De drie type pocketveer matrassen zijn er dus in vier lichaamstype uitvoeringen en daarbij ook nog in 3 comfortklasse. Met soft, medium en stevig maakt dat dus alleen in de pocketveer matras collectie van Sleepimage al dat je keus hebt uit 36 matrassen. Naast keuze in lichaamsprofiel en comfort kun je ook kiezen uit zes verschillende tijken, matrashoezen, die om de Sleepimage matrassen kunnen. Daarmee komt de keuze op 216 uitvoeringen. Gelukkig kunnen wij je goed adviseren en gaan we graag samen met jou opzoek naar dat ene matras dat bij je past.

SleepImage Latex matrassen

De latex matras van Sleepimage is de Platinum Latex. Deze latex matras in gemaakt van de beste kwaliteit Natuurlatex die we in Nederland kennen. Deze natuurlatex wordt in Nederland geproduceerd waardoor deze voldoet aan de meest strenge eisen. Door de opbouw van verschillende lagen 100% natuurlatex is het de beste natuurlatex matras in onze collectie. Het is niet alleen het beste latex matras voor jouw, maar ook voor het milieu. Wist je dat de rubberboom meer CO2 opneemt dat dat er bij het transport, fabricage en na vele jaren gebruik bij de recyling vrijkomt. Dat betekent dat een Sleepimage natuurlatex matras CO2 negatief is.

SleepImage Gold Boxspring Hoofdbord Classic
SleepImage Gold Pocket matras

Een SleepImage matras kopen bij Slaapspecialist Hendriksen

De kwaliteit van onze SleepImage collectie is ongekend. De matrassen zijn gemaakt van 100% natuurlatex afkomstig uit de rubberboom. Deze latex wordt in Nederland geschuimd en voldoet dus aan meest strenge eisen. Of je nu interesse hebt in de pocketveer matrassen van SleepImage, die perfect aansluiten bij de resultaten van het meetsysteem, of de heerlijke natuurlatex matras van SleepImage die optimaal tot zijn recht komt op een soepele instelbare lattenbodem van Swissflex of Rowa, we zorgen ervoor dat jouw slaapbehoeften worden vervuld.

 

De slaapspecialisten van Hendriksen maken gebruik van het unieke Sleepimage meetsysteem. In 3 stappen komen we tot een advies dat aansluit bij jouw situatie waarbij de Sleepimage matrassen perfect aansluiten. In de matrassen zijn zones aangebracht die overeen komen bij de verschillende lichaamsvormen die door het meetsysteem worden gemeten. Maak een afspraak of kom langs bij Slaapspecialist Hendriksen en ervaar zelf onze unieke en persoonlijke manier van werken. Want jouw slaap verdient onze aandacht.

Slaapadvies voor SleepImage matrassen bij dé SleepImage dealer in Dordrecht

We beantwoorden graag al je vragen over de SleepImage matrassen en geven het beste advies, zo slaap je altijd op een matras die het beste bij jou past. Ervaar in alle rust ons complete assortiment aan SleepImage boxsprings, matrassen en topmatrassen. In onze showroom hebben wij een ruime keuze aan SleepImage producten.

 

Een SleepImage matras kopen doe je bij dé SleepImage dealer van Dordrecht. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. Slaapspecialist Hendriksen is niet alleen dé SleepImage specialist van Dordrecht, maar ook van Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Hendrik Ido Ambacht

SleepImage Meting

We helpen je graag

De slaapspecialisten van Hendriksen proberen jou niet ons favoriete merk of de overtollige voorraad te verkopen. We luisteren naar jouw verhaal. Met ons eerlijke advies, grote collectie en onze ruim 88 jaar ervaring vind je bij ons het beste bed voor jou. Test in onze winkel meer dan 50 bedden van maar liefst 10 verschillende merken en ontdek waarom wij de beste slaapwinkel van de regio worden genoemd.
Merken